Σε στραγγαλισμό σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση οφείλεται ο θάνατος της 76χρονης γυναίκας που βρέθηκε χθες στις 17:30 νεκρή  στο σπίτι της, στην περιοχή Λιβάδια Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή η ανιψιά της ενώ ο θάνατος της είχε επέλθει  15 ώρες νωρίτερα δηλαδή το προηγούμενο βράδυ.

Αυτό πάντως που προβληματίζει τις αρχές είναι πως από το σπίτι της 76χρονης γυναίκας δεν έλειπε απολύτως τίποτα γεγονός το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα πως στο σπίτι δεν μπήκε κάποιος για να κλέψει.

Τις σχετικές έρευνες διενεργεί η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου. Όπως ανακοινώθηκε \” σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τη σύλληψη των δραστών ανθρωποκτονίας 75χρονης ημεδαπής, η οποία χθες (14-11-2011) το απόγευμα, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδίων του Δήμου Μυλοποτάμου, βρέθηκε νεκρή από συγγενείς της, στην οικία της, φέροντας δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στην περιοχή του λαιμού.

Στο σημείο μετέβη ο Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδιο συνεργείο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.

Οι δράστες αναζητούνται. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook