Την επίσημη παρουσίαση των  θέσεων  του συνδυασμού του \”Νέα Πορεία\” πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Γιάννης Μαργαρώνης.

Ο κ. Μαργαρώνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μέχρι σήμερα πορεία του ΕΒΕΧ υπό τη διοίκηση Σπανουδάκη που όφειλε όπως είπε να είναι δίπλα στις τοπικές επιχειρήσεις, σημειώνοντας πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο ίδιος ως πρόεδρος του ΕΒΕΧ θα είναι η \”διάχυση  της πληροφορίας σε όλα τα μέλη του\”.

Σε οτι αφορά τις προτάσεις του ο κ. Μαργαρώνης σημείωσε πως στόχος είναι μεταξύ άλλων, η δημιουργία νέου ΒΙΟΠΑ, ο καθορισμός ΣΧΟΟΑΠ  σε επίπεδο Π.Ε. Χανίων, καθώς και η σύνδεση με τα τοπικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Επίσης στόχος είναι και η δημιουργία και λειτουργία γραφείων επιχειρηματικότητας στους Δήμους των Χανίων, για την εξυπηρέτηση των εκτός πόλης  μελών.

Ο κ. Μαργαρώνης τόνισε επίσης πως οι εκλογές γίνονται στην πιο κρίσιμη περίοδο για την Ελληνική οικονομία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις επισημαίνοντας πως \”τα τελευταία τρία χρόνια καταγράφηκε μια συνεχής μείωση του αριθμού των επιχειρήσεων με πάρα πολλά λουκέτα συνοδευόμενα από χρέη ή αδυναμία πληρωμών πολλών ενεργών επιχειρήσεων.\”

Τέλος ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΒΕΧ και επικεφαλής του συνδυασμού \”Νέα Πορεία\” δεσμεύτηκε πως \”θα είμαστε παρόντες με προτάσεις ανάπτυξης σε κάθε δημόσιο φορέα, θα είμαστε δίπλα σε όλες τις Μ.Μ.Ε  γιατί θέλουμε ανάπτυξη και προοπτική για όλους\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook