Μία ακόμη λύση επιπλέον έχει στα χέρια του από την Τρίτη το πρωί ο Νίκος Καραγεωργίου καθώς ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και επέστρεψε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα.

Έτσι σε συνδυασμό και με τις επιστροφές των Πίρσον και Χίμπλιγκερ που εξέτισαν τις ποινές που τους είχε επιβάλει η διοίκηση της ομάδας ο Εργοτέλης θα πάει πάνοπλος στο παιχνίδι με την Κέρκυρα καθώς δεν υπάρχουν (προς το παρόν τουλάχιστον) άλλες απουσίες εκτός από τις ήδη γνωστές των Ρομάνο και Αθανασίου.

Η επιστροφή των Πίρσον , Χίμπλιγκερ και Φραγκουλάκη ίσως φέρουν και αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα αν και για την θέση του τερματοφύλακα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει τονίσει σε δηλώσεις του ότι και κόντρα στους «Φαίακες» θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο νεαρός Ζαχαρίας Καβουσάκης που είχε πολύ καλή απόδοση στους αγώνες με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό όπου αγωνίστηκε.

Από εκεί και πέρα ο Φραγκουλάκης διεκδικεί θέση στο χώρο της μεσαίας γραμμής στη θέση του Μπέτο σε ρόλο οργανωτή , ενώ γρίφο αποτελεί το αν ο Καραγεωργίου επιλέξει να βάλει στη βασική ενδεκάδα τον Χίμπλιγκερ στο κέντρο της άμυνας και να βάλει στον πάγκο έναν εκ των Σαρρή η Σασιασβίλι που λειτούργησαν πολύ καλά στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό στα οποία ο Εργοτέλης δεν δέχθηκε γκολ.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook