Προβλήματα, ως συνήθως υπάρχουν, η αποστολή είναι λειψή, η αποστολή δύσκολη, αλλά ο στόχος ξεκάθαρος. Ο δρόμος της παραμονής για τον ΑΟΧ περνάει από το \”Δημήτρης Γιαννακόπουλος\” (προς τιμή του πατέρα των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου) του Ρουφ, όπου τη Κυριακή θα κοντραριστεί με το τοπικό ΠΑΟ σε ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς και για τους δυο. Οι μπλε χρειάζονται μετά από τρεις απανωτές ήττες ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να αναπνεύσουν βαθμολογικά, αλλά κυρίως να κρατήσουν τον αντίπαλό τους υπό, στη κατάταξη. Αν μάλιστα καταφέρουν να κερδίσουν τότε θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα σωτηρίας.

Ο Προμπονάς στηρίζει τις ελπίδες του στην αποφασιστικότητα των παικτών του αλλά και στην αρνητική ψυχολογία των γηπεδούχων που έχουν να δουν άσπρη μέρα από τις 24 Οκτωβρίου! Τότε νίκησαν τον Παναιγιάλειο με 2-0, αλλά έκτοτε μετράνε 11 ματς χωρίς νίκη (πήραν ένα στα χαρτιά).

Η αποστολή του ΑΟΧ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα χωρίς σε αυτή να περιλαμβάνονται
οι τραυματίες Βασαδάκης και Τσιτλακίδης, ο άρρωστος Μποτωνάκης και ο ανέτοιμος Πλουσής.

Επιπλέον ο Βασίλης Γωνιωτάκης νιώθει πόνους στην μέση, όμως παρόλα αυτά είναι στην αποστολή, όμως δεν αναμένεται να ξεκινήσει. Το ίδιο ισχύει βέβαια και με τον Βουρβαχάκη, ο οποίος πονάει ακόμη, όμως ίσως αγωνιστεί ως αλλαγή.

Στα θετικά για τον ΑΟ Χανιά οι επιστροφές των Σεληνιωτάκη και Ραπτάκη από τις τιμωρίες τους.

Η αποστολή του ΑΟΧ: Καλογεράκης, Συροκάκης, Μποχώνης, Παπακαστρίσιος, Ιασωνίδης, Ραπτάκης, Κουλάκης, Σεληνιωτάκης, Τσάτσος, Αντωνόπουλος, Τεπετός, Τσεσμελής, Γωνιωτάκης, Δρακάκης, Βουρβαχάκης, Παντελακάκης, Περράκης, Χωραφάκης.

Διαιτητής θα είναι ο μεσσήνιος Μπλάνας με βοηθούς τους Γιαννέτσο (Μεσσηνίας) – Τσιαλογιάννη (Αν. Αττικής), 4ο τον Τσαμούρη (Πειραιά) και παρατηρητή διαιτησίας τον Παπακώστα από την Φθιώτιδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook