Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν  στις 17 Νοεμβρίου 2011, επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

1) 8.30 – 9.30 π.μ.
Εκδήλωση – Αφιέρωμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου που θα παρουσιάσουν οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίου Νικολάου στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

2) 9.30 – 10.30 π.μ.
Εκδήλωση – Αφιέρωμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου που θα παρουσιάσουν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

3) 10.30 π.μ.
Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων – λουλουδιών θα γίνει στο μνημείο της πλατείας Αγίου Νικολάου, στη μνήμη των πεσόντων στο Πολυτεχνείο, από τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, εκπροσώπους μαθητών Λυκείου, Γυμνασίων, Επαγγελματικών Λυκείων, Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης, Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων καθώς και σπουδαστών του ΤΕΙ και της ΑΣΤΕΑΝ του Αγίου Νικολάου και πολιτικών νεολαίων.

4) 11.30 π.μ.
Εκδήλωση – Αφιέρωμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου που θα παρουσιάσουν οι μαθητές του 2ου Λυκείου Αγίου Νικολάου στο Κινηματοθέατρο ΡΕΞ.

5) Εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα Σχολεία του Δήμου στους χώρους τους.

6) Στη Νεάπολη, στο Σίσι, στην Ελούντα, στην Κριτσά, στο Καλό Χωριό και στον Κρούστα, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στα σχολεία και θα ακολουθήσει κατάθεση λουλουδιών στο Ηρώο του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook