Προσγείωση, προσγείωση, προσγείωση… Αυτή η λέξη έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τον προπονητή του Εργοτέλη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα. ο Νίκος Καραγεωργίου θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους και τον ενθουσιασμό που υπάρχει λέγοντας:

 «Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω από τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Καβάλα. Για όσους λένε για Ευρώπη εγώ θα πω ότι θα πρέπει να είμαστε περιορισμένοι σε τέτοιες σκέψεις γιατί υπάρχουν άλλες ομάδες που είναι πιο δυνατές από εμάς σε κάποια κομμάτια. Αυτοί οι βαθμοί που έχουμε τώρα μας δίνουν την άνεση να κοιτάξουμε καλύτερα το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του. Με τη νίκη επί της Καβάλας σχεδόν επιτεύχθηκε ο στόχος της παραμονής και το να κοιτάξουμε ψηλότερα είναι δύσκολο για εμάς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα το παλέψουμε αλλά θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά..

Ο Εργοτέλης σίγουρα είναι πιο δυνατός από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια, και είναι πιο δυνατός όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σε όλα τα επίπεδα. Όσο είναι ο Απόστολος Παπουτσάκης στην ομάδα, θα οργανώνεται καλύτερα και θα μεγαλώνει συνεχώς. Το αποκορύφωμα για τον Εργοτέλη που θα τον φέρει σε ένα παραπάνω επίπεδο θα είναι η δημιουργία του αθλητικού κέντρου και του γηπέδου.

Είναι από τις σπάνιες φορές που ο κόσμος ενθουσιάζεται τόσο πολύ αλλά και σε αυτό βοηθήσαμε και εμείς. Ελπίζω ότι θα έχουμε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος ανάλογη και περισσότερη συμπαράσταση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook