To εύκολο ίσιωμα
Στεγνώστε τα μαλλιά σας και απλώστε ένα προϊόν που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα. Ξεχωρίστε τα μαλλιά σας σε τμήματα των πέντε εκατοστών. Βάλτε μια στρογγυλή βούρτσα κάτω από το κάθε τμήμα και τοποθετήστε το πιστολάκι με φορά από τις ρίζες προς τις άκρες. Ισώστε με κινήσεις από επάνω προς τα κάτω (προς τις άκρες) Τέλος, κάθε φορά που ισιώνετε ένα τμήμα μαλλιών ρίξτε κρύο αέρα.
Tip:
σε αυτή την περίπτωση τα σέρουμ λείανσης είναι ο πιο πολύτιμος βοηθός σας.

\"\"

Μπορείτε να τα πιάσετε μια αλογουρά στο πλάι αφήνοντας μερικές τούφες στο πλάι.

Και για σουπερ sleek μαλλιά… 

…το ψαλίδι για ίσιωμα θα κάνει την καλύτερη δουλειά. Προσοχή γιατί καίει! Σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητο το πέρασμα με ένα προϊόν που τα προστατεύει από τη θερμότητα και ένα σέρουμ ή leave-in λείανσης. Τι να κάνετε: απλώστε το στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, περάστε τμήμα-τμήμα με το ψαλίδι για ίσιωμα προσεκτικά και χωρίς να το παρακάνετε  (το καυτό κύμα για πολύ ώρα ταλαιπωρεί απίστευτα τα μαλλιά μας).
Tip:
εάν το φριζάρισμα επιμένει απλώστε πάλι λίγο σέρουμ λείανσης χτενίζοντας με τα δάχτυλα σας.

Ένα κόλπο για όσες θέλετε περισσότερο όγκο.

\"\"
Το παρακάτω τρικ για extra όγκο χαρίζει αυτό το ελαφρώς ατημέλητο αποτέλεσμα.

Έχετε παρατηρήσει ότι οι κομμωτές αναποδογυρίζουν τα μαλλιά σας όταν τα στεγνώνουν; Αυτό είναι τα τρικ για ένα γρήγορο και αποτελεσματικό «lifting» μαλλιών! Γυρίστε το κεφάλι σας προς τα κάτω και στεγνώστε εκεί τα μαλλιά σας με το πιστολάκι ξεκινώντας από τις ρίζες (αυτές θα σας βοηθήσουν να δώσετε ύψος στο χτένισμα σας). Μπορείτε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, να απλώσετε ένα προϊόν styling που χαρίζει όγκο.

Τα κλασικά ρόλεϊ για πιο πλούσια κόμη.

\"\"
Στερεώστε τα ρόλεϊ με φουρκέτες ή με κλάμερ.

Ναι, μάλιστα καλά διαβάσατε τα ρόλεϊ της μαμάς κάνουν εξαιρετική δουλειά στα λεπτά και άτονα μαλλιά.
Ο στόχος σας είναι κι εδώ ο όγκος και οι κυματισμοί που χαρίζουν ένα αποτέλεσμα πλούσιου εφέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αυτοκόλλητα ρόλεϊ που είναι εύκολα στη χρήση και να ρίξετε πάνω τους ζεστό αέρα με το πιστολάκι. Όσο πιο πολύ τα κρατάτε τόσο πιο κυματιστό look εξασφαλίζετε. Tip: εάν τα βάλετε σε νωπά μαλλιά τo wavy look θα είναι πιο έντονο. Τα αφαιρείτε μόλις στεγνώσουν.

Σημειώστε μερικές συμαντικές συμβουλές:
• Όπως τα μαλλιά σας έτσι και οι βούρτσες και οι χτένες σας χρειάζονται τακτικό καθάρισμα. Χρησιμοποιήστε κανονικά το σαμπουάν σας.

• Τα καλύτερα ψαλίδια για ίσιωμα είναι όσα έχουν κεραμικές πλάκες οι οποίες δεν προκαλούν μεγάλη φθορά.

• Για να αποφύγετε το φριζάρισμα, χρησιμοποιήστε τη χοάνη από το πιστολάκι. Με αυτό τον τρόπο στοχεύετε κατ’ ευθείαν στο σημείο που θέλετε να δουλέψετε χωρίς να ξεσηκώσετε γενικώς τα μαλλιά σας.

(jenny.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook