Διευκρινήσεις γύρω από τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι μετά τη λήξη του παιχνιδιού της ομάδας του, Δόξας Παχιανών με τον Ηρακλή Νεροκούρουμ θέλησε να δώσει ο Γιώργος Σπαράκης.

Ο πρόεδρος, παράλληλα, του Σ.Π.Π.Ν.Χ. «Ο Παγκρήτιος» αναφέρει αναλυτικά:
«Σαν προπονητής ποδοσφαίρου και πρόεδρος των προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Χανίων, σεβόμενος τους θεσμούς και τις αρχές του ποδοσφαίρου, θα ήθελα να διευκρινήσω ότι σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα ασκείται ψυχολογική και βαθμολογική πίεση που έχει σαν αποτέλεσμα να λέμε λέξεις και φράσεις που δεν ταιριάζουν με αυτό που πραγματικά ενοούμε.

Στις δηλώσεις μου σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στις 5/11/2011, δεν είχα σκοπό να θίξω ή να ρίξω μομφή στην διοίκηση της Ε.Π.Σ. ΧΑΝΙΩΝ, όπως επίσης δεν είχα σκοπό να προσβάλω τον διαιτητή του αγώνα κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ που είναι ανερχόμενος και αξιόλογος διαιτητής επαγγελματικών κατηγοριών, που προβάλει και αυτός με τον τρόπο του ποδοσφαιρικά τον νομό μας.

Έχοντας δώσει και τις απαιτούμενες εξηγήσεις στο Δ.Σ. της Ένωσης, νομίζω ότι χρειάζεται καλύτερη και πιο σωστή χρήση του λόγου, και χειρισμός της έντασης, και του άγχους

Με τιμή
ο πρόεδρος
 Γ. Σπαράκης»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook