Ένα χρόνο μακρια από τα επαγγελματικά της καθήκοντα σκοπεύει να μείνει η Κέιτι Πέρι, προκειμένου να προσπαθήσει να γίνει μητέρα. Η 27χρονη ποπ σταρ ολοκληρώνει την επόμενη εβδομάδα την περιοδεία της \”California Dreams\”, μετά από 122 συναυλίες και, όπως έχει πει στην ομάδα της, σχεδιάζει να μείνει δίπλα στον σύζυγό της, Ράσελ Μπραντ και να κάνει προσπάθειες να γίνει μητέρα.

Στη συναυλία της στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, στις 16 Νοεμβρίου, η Κέιτι είχε παραπονεθεί πως δεν αισθανόταν καλά, αλλά επέμεινε πως δεν ήταν ήδη έγκυος, απλά είχε φάει πολύ νεοϋορκέζικη πίτσα! Η τελευταία συναυλία της είναι στις 23 Νοεμβρίου στο Staples Centre του Λος Άντζελες, ενώ θα ακολουθήσει μία μόνο εμφάνιση στις Φιλιππίνες στις 22 Ιανουαρίου 2012.

Την περασμένη εβδομάδα η Κέιτι Πέρι είχε δηλώσει σίγουρη πως ο 36χρονος σύζυγός της θα γίνει σπουδαίος πατέρας: «Θα ήθελα πολύ να αποκτήσω παιδιά. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους λόγους που παντρεύεται κανείς. Ειδικά, για το άτομο που παντρεύεσαι. Σκέφτεσαι ότι θα γίνει καλός σύντροφος, καλός γονιός».


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook