Μυστικά της Εδέμ

Ο Πέτρος σκοτώνει τον εκβιαστή της Μελίτας και το σκηνοθετεί έτσι ώστε να φαίνεται σαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το κόλπο της Εύας στέφεται με επιτυχία και όλα δείχνουν ότι από εδώ και μπρος θα καταφέρει να ζήσει μια ήσυχη ζωή πλάι στον Λευτέρη. Η Μελίτα συνειδητοποιεί ότι κάποιος ξέθαψε και πήρε το όπλο και πανικοβάλλεται. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι η Μελίτα όντως πυροβόλησε την Εριέττα, αλλά η Αμαλία αρνείται να το πιστέψει. Ο Πέτρος αναγκάζεται να της εκμυστηρευτεί ότι σκότωσε τον εκβιαστή για να γλιτώσει τη Μελίτα από τη φυλακή. Η Νταίζη εξηγεί στον Χρήστο ότι ο Αραβαντινός ζει και μάλιστα τη συμπαθεί ιδιαίτερα, αφού όλες οι κινήσεις του την ευεργέτησαν. Ο Πέτρος είναι ένα ράκος και η Αμαλία προσπαθεί να του σταθεί. Τον συμβουλεύει, όμως, να μιλήσουν ανοιχτά στη Μελίτα και να της πουν ότι ξέρουν όλη την αλήθεια. Ο Λουκάς πείθει τους αντίδικους να αποσύρουν τη μήνυση εναντίον του Νικόλα και τον απαλλάσσει από τις κατηγορίες. Ο Αστυνόμος πληροφορείται ότι ο εκβιαστής δολοφονήθηκε με το ίδιο όπλο που πυροβόλησαν την Εριέττα και ενημερώνει τον Λουκά ότι η Εριέττα είπε ψέματα για το ποιος την πυροβόλησε.

Ο Λουκάς από την άλλη αδυνατεί να πιστέψει ότι η Εριέττα είπε ψέματα και κατηγόρησε άδικα τη Μελίτα και η Εριέττα επιμένει πως όλα όσα είπε είναι αλήθεια. Ο Στέφανος και η Νταίζη είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για άλλη μια καλοστημένη δουλειά του Ρούσσου για να απαλλάξει τη Μελίτα από τις κατηγορίες. Ο Λουκάς επισκέπτεται τον Πέτρο και ενώ περιμένει κατά μέτωπο επίθεση, εκπλήσσεται όταν ο Πέτρος τού εξηγεί ότι δεν σκοπεύει να τους τιμωρήσει άμεσα, καθώς προέχει η Μελίτα και η ψυχική της υγεία. Η Εριέττα με τη σειρά της, επισκέπτεται τη Μελίτα και της υπενθυμίζει πως ότι και αν συμβεί, αυτές οι δύο πάντα θα ξέρουν την αλήθεια. Μια ύποπτη κλοπή ιδιωτικής συλλογής πινάκων μεγάλης αξίας θορυβεί την Αντιγόνη. Η Νταίζη συνειδητοποιεί πως πρέπει να βιαστεί να μεταφέρει τον Χρήστο εκτός σπιτιού, καθώς όλα δείχνουν πως ο Αραβαντινός θα παίξει άμεσα το τελευταίο του χαρτί. Ο Λευτέρης αποφασίζει να ζητήσει από την Εύα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο αστυνόμος έρχεται αντιμέτωπος με μια ακόμα αποκάλυψη.

Η Νταίζη ζητάει από τον Λουκά να συντάξει ένα πληρεξούσιο και να αναλάβει ο ίδιος τη διαχείριση της περιουσίας του \’Αρη μέχρι το παιδί να φτάσει τα εικοσιοκτώ. Ο Λευτέρης κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην Εύα που δέχεται με μεγάλη χαρά, με την προϋπόθεση να κάνουν πολιτικό γάμο. Η παρέα σπεύδει να ευχηθεί στο ζευγάρι και ο Νικόλας με τον Λουκά πιάνουν στο δούλεμα τον Λευτέρη, απειλώντας τον να προσέχει την Εύα. Η Αντιγόνη ανησυχεί ότι η κλοπή των έργων τέχνης από την ιδιωτική συλλογή θα τους φέρει μπελάδες, αλλά ούτε ο Πέτρος ούτε ο Στέφανος συμμερίζονται το ένστικτό της. Η Μελίτα δεν πείθεται από την ιστορία της Αμαλίας και του Πέτρου για το πως απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες και αποφασίζει να ψάξει μόνη της να βρει την αλήθεια. Η Εριέττα και ο Λουκάς λαμβάνουν ένα μήνυμα από τον Αραβαντινό που τους ενημερώνει ότι σύντομα θα τελειώσουν όλα και θα τους συναντήσει. Η Νταίζη επισπεύδει τις προετοιμασίες για να φύγει με τον Χρήστο από τη χώρα.

Η Αντιγόνη προειδοποιεί τον Χρήστο ότι δεν είναι πια ασφαλής μέσα στο σπίτι της και καλά θα κάνει να τα μαζέψει και να φύγει όσο είναι καιρός. Ο Λευτέρης και η Εύα προβληματίζονται για την επιλογή των κουμπάρων και τελικά Νικόλας και Λουκάς καταλήγουν να μαλώνουν, θεωρώντας πως ο ένας είναι πιο άξιος από τον άλλον. Ο Αραβαντινός δίνει ένα ραντεβού στην Αντιγόνη και στον Πέτρο, στο μέρος που τον πυροβόλησαν τότε. Παράλληλα, ειδοποιεί τη Νταίζη να απομακρύνει αμέσως τον Χρήστο από το σπίτι. Ο Πέτρος απειλεί τον Αραβαντινό πως αν δεν βγει από τη ζωή τους, θα ενημερώσει την αστυνομία ότι ζει ενώ ο Αραβαντινός δείχνει αποφασισμένος να τους βυθίσει στη σιωπή. Η Μελίτα, μετά από το σοβαρό κλονισμό από τις αποκαλύψεις για το φόνο του εκβιαστή παθαίνει μερική αμνησία. Αυτή η εξέλιξη καθιστά δύσκολη την παρακολούθησή της από ψυχίατρο, καθώς θα πρέπει να του πουν όλη την αλήθεια για το πως οδηγήθηκε στον νευρικό κλονισμό. Ο Πέτρος και η Αντιγόνη συλλαμβάνονται.

Ζωή της Άλλης

Ο Αλέξης κρατώντας στην αγκαλιά του την Ελπίδα τής ανοίγει την καρδιά του, εκμυστηρεύοντάς της όλα τα όνειρα που έχει κάνει γι\’ αυτούς. Η Ελπίδα, πιο συγκρατημένη, προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις αυτού που μόλις έζησαν, όταν εμφανίζεται η Στέλλα. Η Ξένια συνεχίζοντας το παιχνίδι της, βιώνει τις περιποιήσεις του Σήφη που φαίνεται να έχει πιαστεί για τα καλά στην παγίδα της.

Ο Φάνης προσπαθεί να ηρεμήσει τη Λίλιαν, που απαιτεί ένα σωρό εξηγήσεις από τη μεριά του, καθώς η συνάντηση με την Τόνια στο αγρόκτημα την έχει αναστατώσει. Η Ξένια προτείνει στην Κάτια να κάνουν μια ανταλλαγή που -κατά τη γνώμη της- συμφέρει και τις δύο γυναίκες. Η Κάτια όμως, αρνείται. Ο Αλέξης συναντάει την Ελπίδα και προσπαθεί να της εξηγήσει την στάση του το προηγούμενο βράδυ. Ο Τζώρτζης γυρίζει στην Αθήνα και συναντάει την \’Ελενα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook