Σε αντιπαράθεση ήρθε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την υπόλοιπη επιτροπή, κατά τη διάρκεια του τρίτου live του «Dancing On Ice».

Ο γνωστός τραγουδιστής, αμέσως μετά την χορογραφία του ενοχλήθηκε από την βαθμολογία που του έβαλε η κριτική επιτροπή (συγκέντρωσε 8,5 βαθμούς συνολικά), υποστηρίζοντας πως αυτό έγινε επίτηδες επειδή τις δυο προηγούμενες εβδομάδες είχε πάει πολύ καλά: «Πιστεύω ότι άξιζε περισσότερο. Οι κριτές ξέρουν κάτι καλύτερο; Ευτυχώς που υπάρχει και ο κόσμος».

Όταν ο Αλέξης Κωστάλας, του είπε πως φάνηκε σήμερα να έχει μια αβεβαιότητα στις ικανότητές του στην χορογραφία, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αμφισβήτησε τα λεγόμενα του κριτή λέγοντας: «Αβεβαιότητα και νευρικότητα υπάρχει στο κλίμα γύρω-γύρω στην εκπομπή εδώ και μια εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει» χωρίς να θέλει να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα. Η συζήτηση άναψε όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στην Κύπρο (από όπου κατάγεται ο γνωστός τραγουδιστής) και υποστήριξε πως ίσως ο Κωνσταντίνος ψάχνει ψήφους για να παραμείνει στο παιχνίδι λέγοντας ότι δεν το είχε σε τίποτα να φύγει εκείνη τη στιγμή: «Δεν είμαι ζητιάνος για να ψάχνω ψήφους. Ξέρω πολλά περισσότερα, αλλά δεν μιλάω για να μην προσβάλλω κόσμο. Αυτό το παιχνίδι το έχουμε κάνει της διαπλοκής εδώ μέσα» κατέληξε ο 34χρονος τραγουδιστής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στα παρασκήνια, o Kωνσταντίνος είχε εκνευρισμό από νωρίς, καθώς ένιωθε ότι η Παραγωγή του παιχνιδιού ευνοεί συγκεκριμένα άτομα όπως η Shaya και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ενώ δεν είχε κρύψει την ενόχλησή του για την είσοδο της Πάμελας στο παιχνίδι.

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook