H Κρητική Εταιρεία Logistics  (Logistics Association of Crete – LAC) και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων  (ΕΕΔΕ) με την υποστήριξη  του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ΙΛΜΕ) και της Κυπριακής Εταιρεία Logistics (CLA) διοργανώνουν την 3η ανοικτή εσπερίδα στα Χανιά με θέμα ΄΄LOGISTICS, ασπίδα προστασίας στο κόστος των επιχειρήσεων’’.

Η εσπερίδα, με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων , Νικολάου Πλαστήρα, (Μουρνιές)  την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011 και από ώρα 17:30μμ. Η εξαιρετικά πλούσια θεματολογία του συνεδρίου καλύπτει τις σημερινές αναγκαίες των επιχειρήσεων και δείχνουν τις δράσεις της αλλαγής που πρέπει να ακολουθηθούν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συνεδρίες.

Η πρώτη Συνεδρία την οποία συντονίζει ο κος Σαρρής Γιώργος, δ/ντής ΕΕΔΕ Κρήτης καλύπτει την ενότητα αποθήκη με προσανατολισμό στη λήψη αποφάσεων για μείωση κόστους και περιλαμβάνει ομιλίες όπως η ‘’επιλογή κατάλληλου ανυψωτικού μηχανήματος και διαδικασίες συντήρησης & σχεδιασμός αποθηκευτικών χώρων’’ από τον κο Κιούση Στάθη δ/ντή πωλήσεων της ΤOYOTA material handling, ‘’οργάνωση και διαχείριση αποθήκης’’ από τον κο Τσόγκα Βασίλη πολιτικό μηχανικό , δ/ντή  της ERG Storage Systems, ‘’αποθήκες ψυχόμενου και ξηρού φορτίου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κρήτης’’ από τον κο Τιτόπουλο Παντελή γενικό δ/ντή της ΒΙΕΜΕΤ – όμιλος επιχειρήσεων ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ‘’15 καινοτομίες κέντρου διανομής αλυσίδας τροφίμων’’ από τον κο Χαρωνίτη Γιώργο γενικό δ/ντη της Business Concept supply chain, ο ‘’Παγκόσμιος Οργανισμός GS1 αρωγός στον εκσυγχρονισμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κρήτης’’ από τον κο Δημητρακόπουλο Γιώργο τεχνικό σύμβουλο του νεοϊδρυθέντος GS1 Association Greece.

 Τη δεύτερη συνεδρία συντονίζει ο κος Δημήτρης Παπασωτηρίου με την ιδιότητα του προέδρου της Κυπριακής εταιρείας Logistics και εστιάζει σε τεχνολογίες υψηλής αποδοτικότητας καθώς και στην ασφάλεια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 Περιλαμβάνει ομιλίες όπως: ‘’φάρμακο και Logistics το case study του ΣΥ.ΦΑ.Χ’’   από τον κο Σημαντηράκη Γιάννη γενικό Δ/ντή του ΣΥ.ΦΑ.Χ, ‘’πρακτικές ασφαλούς εργασίας στην εφοδιαστική αλυσίδα’’ από τον κο Ασπιρτάκη Ιωάννη μηχανολόγο μηχανικό MSc  επιστημονικό, υπεύθυνο ασφάλειας της ErgoProlipsis. Τέλος το συνεδρίο θα κλείσει με την παρουσιάση ‘’αξιολογώντας τον οδηγό στην επιχείρηση – ολοκληρωμένα & χαμηλού κόστους μηχανογραφημένα συστήματα αξιολόγησης προσωπικού’’ από τον κο Δημήτρη Παπασωτηρίου σύμβουλο οργάνωσης Logistics επιχειρήσεων.

Στο συνέδριο έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 140 σύνεδροι και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά και οικονομικά γεγονότα στα Χανία για το 2011. Χορηγοί στην εσπερίδα είναι οι εταιρείες: ο συνετερισμός φαρμακοποιών Χανίων (ΣΥ.ΦΑ.Χ.), η ΒΙΕΜΕΤ όμιλος ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, η ΤΟΥOΤΑ material handling, η ERG storage systems, η Business Concept supply chain, η Γιανναράκης Αντώνης ΕΠΕ, η Εργοπρόληψης, υποστηρικτές της εσπερίδας οι οργανισμοί: Περιφέρια Κρήτης, Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ΙLΜΕ), η Κυπριακή Εταιρεία Logistics (CLA),  ο GS1 Association Greece αποκλειστικός συνεργάτης του παγκόσμιου οργανισμού GS1. Χορηγοί επικοινωνίας τα περιοδικά Supply Chain & Logistics, Logistics Management, car & truck, Cargo Plus η οικονομική εφημερίδα Κέρδος, η εταιρεία νοηSYS.

Το συνέδριο θα κλείσει με επιχειρηματικό δείπνο στο οποίο θα συμμετέχουν οι χορηγοί και οι ομιλητές του συνεδρίου και θα παραθέσει προς τιμήν των συντελεστών οργάνωσης της εσπερίδας η Κρητική Εταιρεία Logistics.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook