Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο ΟΦΗ λόγω της επίθεσης που δέχθηκε στα επίσημα μετά το τέλος του αγώνα ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης με τον Άρη κ. Τσαχειλίδης.

Μετά την λήξη του ματς ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα δέχθηκε τα έντονα παράπονα φιλάθλων του ΟΦΗ από τα επίσημα αλλά η κατάσταση ξέφυγε όταν δέχθηκε χτύπημα στην πλάτη από έναν φίλαθλο , γεγονός που ανέφερε στο φύλλο αγώνος.

Η καταγραφή του εν λόγω περιστατικού βάζει σε μπελάδες την κρητική ομάδα που κινδυνεύει από βαρύ χρηματικό πρόστιμο μέχρι και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για μια αγωνιστική.

«Bράζουν» με τον Μήτσιο

Στο μεταξύ οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του Ηπειρώτη διαιτητή Μήτσιου και το γεγονός ότι δεν καταλόγισε τουλάχιστον το ένα από τα δύο πέναλτι για τα οποία διαμαρτύρεται δικαίως η κρητική ομάδα , αλλά και για το γεγονός ότι απέβαλε τον Μάντζιο από το παιχνίδι με δύο κίτρινες κάρτες αδικαιολόγητες.

Στον ΟΦΗ δεν προτίθενται να βγάλουν κάποια ανακοίνωση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους έχει προβληματίσει ιδιαίτερα η διαιτησία του Μήτσιου για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook