Στο πρόσωπο του Κρίς Χουγκάζ βρήκε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Βλάχου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 43χρονος τεχνικός που είχε αγωνιστεί σαν παίκτης στον ΟΦΗ τη σεζόν 2000-2001 έχοντας για προπονητή τότε τον πρώην τεχνικό της κρητικής ομάδας Βαγγέλη Βλάχο , επιστρέφει μετά από 11 χρόνια στον ΟΦΗ για να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Πιερικό/Αρχέλαο και την ΑΕΚ.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κρίς Χουγκάζ έκλεισε την Τρίτη το πρωί και ο 43χρονος προπονητής θα βρίσκεται σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι στο Ηράκλειο από την Αθήνα όπου βρίσκεται και θα κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του ΟΦΗ στην απογευματινή προπόνηση.

Το βιογραφικό του Χουγκάζ

Ο νέος προπονητής του ΟΦΗ τελείωσε την περσινή χρονιά στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ως τεχνικός του Ηρακλή όπου είχε πάει στις 8 Φεβρουαρίου στην θέση του Γιώργου Καλαφατάκη αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην μεγάλη κατηγορία.

Ο 43χρονος τεχνικός στην προπονητική του καριέρα στο παρελθόν έχει εργαστεί σαν μέλος του τεχνικού τιμ της γυναικειάς ομάδας του Πανιωνίου, στην Α1 κατηγορία στην Καβάλα ως βοηθός των Κώστα Πιλαφίδη και Βαγγέλη Αλεξανδρή, και σαν βοηθός των Μάρκοβιτς, Παβίσεβιτς και Γκέκου στον Πανιώνιο.

Ως παίκτης ο Χουγκάζ έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, τη Νήαρ Ήστ, τη Λάρισα, τον Σπόρτιγκ και τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook