Δύο πονοκέφαλους για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Καραγεωργίου.

Αυτοί ακούν στα ονόματα του Λεάλ και του Χαντί που και στην προπόνηση της Τρίτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους κόντρα στους Ηπειρώτες να κρίνεται αυτή την χρονική στιγμή αμφίβολη.

Ο Λεάλ έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το ματς με την Κέρκυρα όπου αποχώρησε τραυματίας ενώ ο Χαντί με την σειρά του είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά έχει και αυτός κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο από την προηγούμενη εβδομάδα.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης και αν δεν τα καταφέρουν τότε θα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή τους στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με ΠΑΣ Γιάννινα

Στις εξωαγωνιστικές προετοιμασίες για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από την Τρίτη (22/11) έχουν τεθεί στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία: Γραφεία ΠΑΕ (Στεργιογιάννη 1, τηλ: 2810313959) και Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810222246).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook