Την κόλαση επί μακρόν έζησε μία 36χρονη στα χέρια του 48χρονου φίλου της ο οποίος βιαιοπραγούσε εις βάρος της, την εξύβριζε και απειλούσε ότι εάν τον εγκαταλείψει θα δημοσίευε προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο.

Ειδικότερα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε προ ημερών η 36χρονη, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αστυνομικοί της υπηρεσίας διενήργησαν έρευνα παρουσία εισαγγελικού λειτουργού στο σπίτι του 48χρονου και εντόπισαν υλικό προσωπικών τους στιγμών σε ψηφιακό – μαγνητικό αρχείο. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας, ο 48χρονος φίλος της, την εξύβριζε χυδαία επί αρκετό χρονικό διάστημα, βιαιοπραγούσε εναντίον της και την απειλούσε, ιδίως τους τελευταίους 9 μήνες, ότι θα δημοσίευε το συγκεκριμένο ψηφιακό υλικό στο Ίντερνετ.

Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη βία, εξύβριση και παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από τη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook