Ως την σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας τους αντιμετωπίζουν στον Ρούβα την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου Ελλάδος με την Λάρισα στο «Γεντί Κουλέ» στις 3μ.μ για την β΄ φάση της διοργάνωσης.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα της Μεσαράς σε επαγγελματική κατηγορία και το πρώτο της ματς παράλληλα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος οπότε από μόνο του αποκτά μια ιστορική σημασία για την ομάδα της Γέργερης.

Η προετοιμασία του Ρούβα για το παιχνίδι με την Λάρισα ολοκληρώθηκε την Τρίτη το μεσημέρι με προπόνηση που έκαναν οι παίκτες του Μύρωνα Σηφάκη στο «Γεντί Κουλέ» προκειμένου να εξοικειωθούν και με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Όσο για την αποστολή της ομάδας αυτή θα ανακοινωθεί από τον προπονητή του Ρούβα λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα . Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Μύρωνας Σηφάκης αντιμετωπίζει τρία προβλήματα εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με την Λάρισα καθώς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Αντωνάκη που έχει κάνει εγχείρηση σκωληκοειδήτη , τον Συντιχάκη που είναι φαντάρος και τον Καραταράκη που ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση τις τελευταίες μέρες και επέστρεψε πριν δύο μέρες στο κανονικό πρόγραμμα.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μύρων Σηφάκης στο πρώτο επίσημο ματς για την χρονιά για τον Ρούβα δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με όσα έχει δοκιμάσει στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα της Γέργερης το προηγούμενο διάστημα.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Ρούβα αναμένεται να έχει ως εξής : Καλομοίρης, Καραγιαννακίδης, Κατσαμπελίδης, Τζιράκης, Λαγουδάκης, Σταθόγλου, Πλουσής, Ταχματζίδης, Μπελίτσας, Περογαμβράκης και Φουκαράκης. Θέση στο αρχικό σχήμα πάντως διεκδικούν και οι Ρηγάκης και Κωνσταντάρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook