Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ο 41χρονος τραγουδιστής μίλησε για την πολυμελή οικογένειά του και το ξεκίνημα της καριέρας του, ενώ αποκάλυψε ότι και η συζυγός του ήταν ένα βήμα πριν ξεκινήσει καριέρα στο τραγούδι.

«Να σε ρωτήσω κάτι: Πού μαγειρεύετε στο σπίτι;» πείραξε ο Γιώργος Λιάγκας τον τραγουδιστή λόγω της επταμελούς οικογένειας (σ.σ. μαζί με τη σύζυγο και τα πέντε παιδιά του μένει και η μητέρα του) και του εξέφρασε την απορία του αν είχε προγραμματίσει να κάνει τόσα παιδιά ή απλώς προέκυψαν: «Είπαμε να κάνουμε ένα- δύο παιδάκια. Μόλις κάναμε το γιο, το δεύτερο παιδί μας, τότε η Μαρία λέει: “Γιάννη τέλος! Δε θέλω άλλες πάνες. Ό, τι κάναμε κάναμε!” (…) εγώ εν τω μεταξύ ήθελα κι ένα τρίτο παιδί για να βάλω το όνομα του πατέρα μου» δήλωσε ο Γιαννης Πλουταρχος. Τελικά, η σύζυγός του ήταν εκείνη που του ζήτησε να κάνουν και το πέμπτο τους παιδί, αφού στη συνέχεια άλλαξε γνώμη.

Μιλώντας για τη σύζυγό του ο 41χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με πολεμικές τέχνες, ενώ ήθελε και η ίδια να κάνει καριέρα στο τραγούδι: «Δεν ήξερες πώς θα πάει αυτή η καριέρα. Μπορεί να είχε πάει μια χαρά. Αλλά όταν είπαμε να διαλέξει τραγούδι ή οικογένεια,  μου είπε “οικογένεια”»


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook