Με αφορμή την παρουσίαση του περιοδικού Αγνάντιο στο κοινό των Χανίων, η εκδότρια εταιρεία Real Advertising, θα διοργανώσει εκδήλωση στην αίθουσα Πορτοκάλι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:00, στην οποία θα παρευρεθούν κρητικοί καλλιτέχνες από όλο το νησί, αλλά και χορευτικά συγκροτήματα από όλο τον Νομό Χανίων.

 Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης θα είναι φιλανθρωπικός και ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στα ιδρύματα ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ και ΚΗΦΑΑΠ. 215 παιδιά με ειδικές ανάγκες φιλοξενούνται σε αυτά τα Ιδρύματα.

Κρητικοί καλλιτέχνες από όλο το νησί μας όπως οι: Μανιάς Νίκος, Σοπασής Νίκος, Χορευτάκης Ηλίας,Χάρης & Γιώργος Παντερμάκης, Βογιατζής Γιώργος, Μαρτσάκης Αντώνης, Καραδάκης Βαρδής – Ηλίας & Δημήτρης Βλαμάκης, Δημήτρης Βασιλάκης με το συγκρότημά του, Φαντάκης Μανώλης-Πεντάρης Αρτέμης με το συγκρότημά τους,το συγκρότημα του Νίκου & Ζήνου Περουλάκη, Μαγγελάκης Γιώργος, Μαθιουδάκης Λευτέρης, Μανωλαράκης Αντρέας, Βαμβακάς Στέλιος, Μπομπολάκης Μανώλης αλλά και τα παιδικά χορευτικά των Συλλόγων: Τ\’ Ασκύφου, Τα Σφακιά, Ο Ψηλορείτης, Οι Βιγλάτορες, Οι Σταυραετοί,το Μετερίζι, Λεβεντογέννα Κρήτη, θα είναι εκεί για να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο αυτή την προσπάθεια!

Τιμή εισόδου με πλήρες μενού και απεριόριστα ποτά: 20,00ευρώ/άτομο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook