«Βουνό» είναι τα προβλήματα για τον Νίκο Καραγεωργίου εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός περίμενε στη σημερινή απογευματινή προπόνηση ότι θα επέστρεφαν στο κανονικό πρόγραμμα οι Λεάλ και Χαντί που έδειχναν να ξεπερνάνε τα προβλήματα τραυματισμών τους , όμως και οι δύο ποδοσφαιριστές και την Τετάρτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κάνοντας έτσι ιδιαίτερα αμφίβολη την συμμετοχή τους στο ματς με τους Ηπειρώτες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Ολίσε ενώ είχε επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα , σήμερα ακολούθησε ατομικό γιατί ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις και δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Τζούνιορ από το κέντρο αν λείψει και ο Νιγηριανός δημιουργείτε μεγάλο πρόβλημα στην μεσαία γραμμή όπου περιορίζονται στο ελάχιστο οι λύσεις του Καραγεωργίου.

Το αν θα μπορέσουν και οι τρεις παίκτες οι κάποιοι εξ αυτών να παίξουν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κάτι που θα φανεί στην προπόνηση της Πέμπτης γιατί την Παρασκευή ουσιαστικά θα γίνει ένα πρωινό χαλάρωμα πριν το ματς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook