Στην απόφαση να παραμείνουν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στο διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να προσπαθήσουν να βρουν λύση στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα , κατέληξαν τα μέλη του δ.σ της ΠΑΕ ΟΦΗ μετά την σημερινή «μαραθώνια» συνεδρίαση τους.

Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ ΟΦΗ γίνεται γνωστό ότι αν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό κομμάτι θα υπάρξει ομαδική παραίτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου και κατά συνέπεια η ομάδα θα οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου εκτός και αν βρεθεί μια άλλη διοίκηση που θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει :

«Συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα το Δ.Σ. της ΠΑΕ-ΟΦΗ υπό την προεδρία του κ. Νίκου Μαχλά και συζήτησε την οικονομική κατάσταση και την πορεία της ομάδας.
Αφού έγινε ενημέρωση από το πρόεδρο στα οικονομικά θέματα και όχι μόνο, αποφασίσθηκε ομόφωνα η διοίκηση να παραμείνει έως τις 15-12-2011 με στόχο να βρεθούν οικονομικοί πόροι που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν.
Εάν έως τις 15/12/11 δεν βρεθούν οικονομικοί πόροι τα μέλη του Δ.Σ. θα παραιτηθούν.
Για το παραπάνω θέμα, αλλά και γενικότερα για ενημέρωση των μετόχων και των φίλων του ΟΦΗ, η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ, την προσεχή Τρίτη 29/11 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook