Έχετε ποτέ προσέξει πόσο πολύ μοιάζουν κάποια παιδιά στους γονείς τους όταν αυτοί είχαν περίπου την ίδια ηλικία μαζί τους;

 \"orlandobloom\"

Ο γιος του Orlando Bloom ετοιμάζεται να κλέψει τις καρδιές όλων των γυναικών! Αριστερά είναι ο μπόμπιρας και δεξιά ο μπαμπάς όταν ήταν βρέφος, η ομοιότητα εκπληκτική και αν ο Flynn πάρει και λίγο από τη μαμά του τότε προσέξτε τις κόρες σας κάτω των 5 από τώρα!

\"halleberry\"

Η Hally Berry εντυπωσιάζη το Hollywood με την ομορφιά της, η μικρή της κόρη Nahla (αριστερά), ακολουθεί τα βήματα της μαμάς, της οποίας η φωτογραφία μπορεί να τραβήχτηκε σε μεγαλύτερη ηλικιά αλλά μάλλον σε λίγο καιρό θα είμαστε πάλι εδώ και θα έχουμε μια φωτογραφία ολόιδια.

\"katieholmes\"

Η ηθοποιός Katie Holmes ξεγέλασε τον Tom Cruice και κατάφερε να κάνει τη μικρή τους κόρη Suri (αριστερά) ίδια και απαράλλαχτη μαζί της! Από το χαμόγελο μέχρι και τη μύτη η μικρή δεν άφησε τίποτα που να μην \”κλέψει\” από τη λατρεμένη της μαμά.

\"jennifer_garner\"

Η μεγάλη κόρη (αριστερά) του ζευγαριού Jennifer Garner – Ben Affleck αποφάσισε πως θέλει να είναι και ξανθιά και κούκλα για αυτό υιοθέτησε πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μαμάς και ακόμη και το χρώμα των μαλλιών που είχε στην ίδια ηλικιά η Jennifer, όπως μπορείτε να δείτε στην μικρή δεξιά φωτογραφία!

\"pitkids\"

 \"pitmegaloi\"

Το λατρεμένο ζευγάρι του Hollywood χρειάστηκε δύο εικόνες για να χωρέσει! Επάνω είναι η πρωτότοκη βιολογική τους κόρη Shiloh στα αριστερά και μετά τα δίδυμάκια τους ενώ κάτω οι παιδικές φωτογραφίες τους. Brad Pitt και Angelina Jolie έχουν χαρίσει απλόχερα τα γονίδια τους στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook