Από το Τμήμα Κυκλοφορίας του Δήμου Ηρακλείου γνωστοποιείται ότι την Παρασκευή 25-11-2011, τις ώρες από τις 10:00 έως 13:00 θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού Ταξιάρχου Μαρκοπούλου, από την οδό Μονής Τομπάζη έως την οδό Ιουστινιανού, λόγω μεταφοράς σκυροδέματος σε οικοδομή στην οδό Ταξ. Μαρκοπούλου 8 βάσει της με αρ. 471/2010 οικοδομικής άδειας.

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ταξιάρχου Μαρκοπούλου με προορισμό την οδό Αγίου Μηνά θα εκτρέπονται από την οδό Τομπάζη – Ξωπατέρα – Ιουστινιανού – Ταξ. Μαρκοπούλου – Αγίου Μηνά.

Την Δευτέρα 28/11

Επίσης από την Δ/νση Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου γνωστοποιείται στους Δημότες ότι λόγω εργασιών φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης στην οδό Θενών, δόθηκε άδεια για την διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα της παραπάνω οδού από την οδό Γ. Γεωργιάδη – Πυράνθου έως την οδό Γεωργίου Γεννηματά, από την Δευτέρα 28-11-2011 έως και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Παρακαλούνται η οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Εφιστάται στους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στα συγκεκριμένα σημεία για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook