Μετά από δύο ήττες που έφεραν και την αλλαγή του προπονητή στην ομάδα ο ΟΦΗ κατάφερε στο ντεμπούτο του Κρίς Χουγκάζ στον πάγκο της κρητικής ομάδας να πάρει μια άνετη νίκη με 56- 70 το Σάββατο το απόγευμα στο Άργος κόντρα στην τοπική ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών.

Η νίκη αυτή όμως αποδείχθηκε «πύρρειος» καθώς ο Σάκης Παναγάκης τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα και η πρώτη ιατρική εκτίμηση κάνει λόγω για πολύμηνη απουσία του παίκτη από τις υποχρεώσεις της ομάδας καθώς θα αναγκαστεί όπως όλα δείχνουν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Πάνω λοιπόν που είπε ο ΟΦΗ να ηρεμήσει από τους τραυματισμούς με την επάνοδο του Μπαλάφα στις προπονήσεις ήρθε ένα νέο σημαντικό πλήγμα καθώς ο Παναγάκης είναι ο βασικός πλέϊ μεϊκερ της κρητικής ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος στο παρκέ να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση νίκη. Με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +16 (7-23).

Η υπεροχή των παικτών του Κρις Χουγκάζ συνεχίστηκε και στο υπόλοιπο του παιχνιδιού με την ηρακλειώτικη ομάδα να φτάνει άνετα στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 7-23, 22-37, 37-56, 56-70.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Βούρδουλας): Παπαντωνίου 6, Τσαμπής 7, Σιναντίνοβιτς 14 (2), Βαβάτσικος 2, Στέβοβιτς 10 (1), Φλεβάρης, Μάγλος 11 (1), Κουκουνιάς 2, Ευστρατίου 4.

ΟΦΗ (Χουγκάζ): Τσερκιτσόγλου 2, Μπάρδας 23 (2), Λιούις 8, Σκαμνάκης, Ορφανός, Σιζόπουλος 11 (1), Παναγάκης, Κερασοβίτης 8 (1), Τουτζιαράκης 12, Κατιάκος 6.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook