Η Μέριλιν Μονρόε, το απόλυτο θηλυκό του Χόλιγουντ είχε κάποτε δηλώσει ότι έκανε μπάνιο σε πάγο -προσθέτοντας λίγες σταγόνες από το αγαπημένο της άρωμα-, ενώ όταν δεν φορούσε μέικαπ άπλωνε στο δέρμα του προσώπου της ελαιόλαδο.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε αλλά τα τρικ ομορφιάς των σταρ εξακολουθούν να αποδεικνύουν ότι η ομορφιά δεν κοστίζει απαραίτητα ακριβά.

Δώδεκα διάσημες κυρίες μας εκμυστηρεύονται όλα όσα κάνουν το βράδυ για να λάμπουν το πρωί επιβεβαιώνοντας ότι η ομορφιά «κρύβεται» σε λύσεις απλές και… σοφές.

Θέλετε να μάθετε πώς διατηρεί τα δόντια της λευκά σαν χιόνι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μετά από ένα γεύμα με κόκκινο κρασί ή σοκολάτα; Τι κάνει η Τέρι Χάτσερ για να διατηρεί το δέρμα της στιλπνό; Πως αντιμετωπίζει τα ανεπιθύμητα σπυράκια η Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ; Σε τι οφείλει τα λαμπερά της μαλλιά η Αντζελίνα Τζολί;

\"Κάθριν

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς
Για να διατηρεί την λάμψη και την υγιή όψη των μαλλιών της, η ηθοποιός χρησιμοποιεί κατά καιρούς καστορέλαιο, το οποίο αφήνει κάποιες ώρες τη νύχτα και στη συνέχεια το ξεπλένει με άφθονο νερό. Επίσης, για να διατηρεί το υπέροχο, λαμπερό, λευκό χαμόγελο της πλένει τα δόντια της με ένα μείγμα από λιωμένες φράουλες ανακατεμένες σε μαγειρική σόδα, ένα μυστικό ομορφιάς που όπως η ίδια έχει αποκαλύψει της το κληροδότησε η γιαγιά της.

\"Κάθριν

Αντζελίνα Τζολί
Αν και μέχρι τώρα ξέραμε ότι κάθε βράδυ πρέπει να χτενίζουμε τα μαλλιά μας, αν θέλουμε να τα διατηρούμε λαμπερά και υγιή, η ηθοποιός έρχεται να το ανατρέψει. Η ίδια δήλωσε σε γυναικείο περιοδικό ότι το μυστικό της ομορφιάς των μαλλιών της είναι ότι χτενίζεται σπάνια.

\"Κάθριν
Μπαρ Ραφαέλι
Η ισραηλινής καταγωγής καλλονή με το απόλυτα θηλυκό και αψεγάδιαστο κορμί έχει δηλώσει ότι βαριέται πολύ γρήγορα τα προγράμματα γυμναστικής και τα γυμναστήρια γενικότερα. «Αυτό που κάνω κάθε βράδυ -ιδιαίτερα όταν πλησιάζει μια σημαντική φωτογράφιση ή επίδειξη μόδας- είναι μερικά sit-ups παραπάνω. Επίσης, πίνω ζεστό νερό με λεμόνι προκειμένου να \”ενεργοποιήσω\” τον μεταβολισμό μου αλλά και να αποτοξινωθεί ο οργανισμός μου» δήλωσε η 26χρονη πρώην σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

\"Κάθριν

Κάμερον Ντίαζ
Δύο κρόκοι αβγών, ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο και μια μπανάνα, ανακατεμένα όλα μαζί είναι η φυσική μάσκα που χρησιμοποιεί η ηθοποιός όταν νιώθει την επιδερμίδα του προσώπου της θαμπή και ταλαιπωρημένη. Λίγο πριν κοιμηθεί, την απλώνει στο πρόσωπο και το λαιμό, ενώ με κυκλικές κινήσεις κάνει ένα απαλό μασάζ ώσπου να απορροφηθεί και μετά από 30 λεπτά ξεπλένεται με άφθονο δροσερό νερό.

\"Κάθριν

Σίντι Κρόφορντ
Το διάσημο top model που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής του εξακολουθεί να διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή και σφριγηλή. Το μυστικό της είναι το καθημερινό βραδινό ψέκασμα του προσώπου της με ένα μείγμα από νερό και γάλα.

\"Κάθριν

Τέρι Χάτσερ
Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί προσθέτει στην μπανιέρα της η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση» για απαλό και στιλπνό δέρμα.

\"Κάθριν

Τζούλια Ρόμπερτς
Μια φορά την εβδομάδα και συνήθως το βράδυ όπου έχει τελειώσει οποιαδήποτε δραστηριότητα, η ηθοποιός μουλιάζει τα χέρια της για αρκετή ώρα σε ελαιόλαδο. «Με αυτόν τον τρόπο ενυδατώνονται τέλεια τόσο τα νύχια όσο και η επιδερμίδα των χεριών μου» έχει δηλώσει η ίδια.

\"Κάθριν

Τάιρα Μπανκς
Η σταρ της πασαρέλας και παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως για να προλάβει και να εξαφανίσει -όσο αυτό είναι εφικτό- την κυτταρίτιδα κάνει κάποια βράδια της εβδομάδας μασάζ με κόκκους καφέ.

\"Κάθριν

Σοφία Μπους
«Δεν έχει σημασία αν είναι μαντιλάκι ντεμακιγιάζ, ένα οποιοδήποτε σαπούνι ξενοδοχείου ή κάποια λοσιόν καθαρισμού», εξηγεί η ηθοποιός και προσθέτει: «Για μένα το απόλυτο μυστικό ομορφιάς είναι να πλένω καλά κάθε βράδυ το πρόσωπό μου».

\"Κάθριν

Κιμ Καρντάσιαν
Η ριάλιτι σταρ δεν αποχωρίζεται ποτέ τα σατέν μαξιλάρια της. «Είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγεις της ρυτίδες» έχει δηλώσει επιχειρηματίας-τηλεπερσόνα ερωτηθείσα για τις βραδινές θεραπείες ομορφιάς που ακολουθεί.

\"Κάθριν

Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ
Αν και διαθέτει μια όμορφη και νεανική επιδερμίδα, ωστόσο κάποιες φορές καλείται να αντιμετωπίσει τα ανεπιθύμητα σπυράκια. «Η οδοντόκρεμα είναι το όπλο μου. Βάζω μια μικρή ποσότητα πάνω στο σπυράκι και την αφήνω να δράσει όλη τη νύχτα» αποκάλυψε η ηθοποιός.

\"Κάθριν

Κριστίν Ντέιβις
Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City, αντί για κοντίσιονερ, χρησιμοποιεί μια μικρή ποσότητα από φοινικέλαιο για να διατηρεί την λάμψη και την υγιή όψη των μαλλιών της.

(*Βήμα – Τα στοιχεία είναι από το βιβλίο «The Black Book of Hollywood Beauty Secrets», των Αμερικανών δημοσιογράφων Κιμ Ντάγκλας και Σίντι Περλμαν)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook