Έχοντας ως γνώμονα τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιήσαν στην Τούμπα και στο Καραϊσκάκη όπου κατάφεραν να αποσπάσουν δύο σημαντικές ισοπαλίες οι παίκτες του ΟΦΗ βρίσκονται στην Αθήνα από το Σάββατο το βράδυ για την Κυριακάτικη (5.15 μ.μ Novasports) αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Super League.

H ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Άρη έχει πεισμώσει τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου που κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος θέλουν να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ βέβαια θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απώλειες στο ματς με τους «πράσινους» καθώς θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μάντζιος και Ταυλαρίδης που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη. Παρόλα αυτά στον ΟΦΗ τονίζουν ότι υπάρχει ικανό ρόστερ στην ομάδα για να καλύψει τα κενά των δύο αυτών βασικών ποδοσφαιριστών.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ συμπεριέλαβε στην αποστολή που πέταξε το απόγευμα για την Αθήνα συνολικά 19 παίκτες που είναι οι εξής : Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο, Ζαχαράκης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν , Ουκάρ, Ζόρντι Λόπεθ, Καμπάνταης , Μποντόρ, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ και Σουμπίνιο.

Εκτός αποστολής πέρα από τους τιμωρημένους Ταυλαρίδη και Μάντζιο και τους τραυματίες Πίτσο και Μπούρμπο έμειναν και οι Κατάϊ , Μονιάκης, Σασχανίδης, Νύκταρης και Χαριτωνίδης.

Τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα 

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα αυτή όπως όλα δείχνουν θα έχει τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» . Οι δύο εξ αυτών θα είναι αναγκαστικές με τον Σόουζα να παίρνει την θέση του Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας και τον Καμπάνταη αυτή του Μάντζιου στην κορυφή της επίθεσης. Αλλαγή όμως θα έχουμε και στο αριστερό άκρο της επίθεσης με τον Σίσιτς να μένει στον πάγκο και την θέση του να παίρνει ο ταχύτατος Παπουλής.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στο ματς με τον Παναθηναϊκό σε διάταξη 4-2-3-1 θα είναι αυτή με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια , στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Μπουλούτ και στα στόπερ τους Σόουζα και Γεωργίου.

Στην μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάλαϊτζιτς με τον Ζόρντι Λόπεθ που θα έχουν λίγο πιο μπροστά τους τον Σουμπίνιο σε ρόλο οργανωτή. Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι ο Χόρχε Λόπεθ, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή της επίθεσης ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook