Ο Σέρτζιο Λεάλ, εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ του Εργοτέλη, στο σαββατιάτικο νικηφόρο παιχνίδι με την Καβάλα μίλησε στο ergotelis.gr για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και την δική του παρουσία. Ο Ουρουγουανός ευχαρίστησε τον κόσμο της Κρήτης για την συμπαράσταση που προσέφερε αφιερώνοντας τους τον γκολ, όπως και στην οικογένεια του. 

Για το παιχνίδι με την Καβάλα...
«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η απόδοση μας κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρντ και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Το θετικό είναι ότι στο τέλος πανηγυρίσαμε την κατάκτηση των τριών βαθμών, προσφέροντας παράλληλα και θέαμα».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και την δική του απόδοση…
«Η πορεία μας φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα, όπου βρισκόμαστε στην 5η θέση. Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, ωστόσο αυτό που μετράει δεν είναι να βρίσκεται η ομάδα κάποια στιγμή ψηλά, αλλά να διατηρηθεί ψηλά. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, ωστόσο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να καταφέρουμε κάτι πολύ καλό για το σύλλογο. Επιθυμία μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα και να πετύχω αρκετά γκολ». 

Για τον φίλαθλο κόσμο... 
«Είμαι ευτυχισμένος που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας με την νίκη που σημειώσαμε κόντρα στην Καβάλα, αλλά και την απόδοση που είχαμε. Η συμπαράσταση στο παιχνίδι του Σαββάτου ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει προς το πρόσωπο μου όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι στον Εργοτέλη. Το γκολ που σημείωσα το αφιέρωσα στους φιλάθλους μας, στην οικογένεια και το παιδί μου».