Ολοκληρώθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. το 1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις για αγόρια- κορίτσια 12, 14 και 16 ετών. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 92 από όλη την Κρήτη. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» πρωταγωνίστησε στις κατηγορίες αγόρια- κορίτσια 14 ετών όπου οι Περδικογιάννης Στέλιος και Βογιατζοπουλου Χριστίνα κατέκτησαν την πρώτη θέση, καθώς επίσης και στην κατηγορία αγόρια 12 ετών όπου ο Σταυρουλάκης Γιώργος κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Αναλυτικά:

Αγόρια 12 ετών

Στον ημιτελικό ο Ναούμ Σπύρος του Ο.Α. Χανιών κέρδισε τον Αρετάκη Γιάννη του Ο.Α. Χανίων με 60 ret ο οποίος εγκατέλειψε. Στον άλλο ημιτελικό της κατηγορία ο Σταυρουλάκης Γιώργος του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κέρδισε τον Μεσσαριτάκη Γιώργο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α. με 36 62 60. Στον τελικό ο Ναούμ κέρδισε τον Σταυρουλάκη με 63 60.

Κορίτσια 12 ετών

Στον ημιτελικό η Ναούμ Μαρία του Ο.Α. Χανιών κέρδισε την Κωνσταντάκη Ιωάννα του Γ.Σ. Λυβικός με 60 61. Στον άλλο ημιτελικό της κατηγορία η Κοκκινάκη Ευγενία του Ο.Α. Χανίων κέρδισε την Κληρονόμου Ηρώ  του Ο.Α. Σούδας με 60 63. Στον τελικό η Ναούμ κέρδισε την Κοκκινάκη με 63 61.

Αγόρια 14 ετών

Στον ημιτελικό ο Περδικογιάννης Στέλιος του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.  κέρδισε τον Κοκκινάκη  Γιάννη του Ο.Α. Σοιύδας με 60 60.  Στον άλλο ημιτελικό της κατηγορία ο Σκαλιδάκης Δημήτρης του Ο.Α. Σούδας κέρδισε τον Καργίωτη Γιώργο του Γ.Σ. Λυβικός με 60 60. Στον τελικό ο Περδικογιάννης κέρδισε τον Σκαλιδάκη με 62 75.

Κορίτσια 14 ετών

Στον ημιτελικό η Βογιατζοπούλου Χριστίνα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. κέρδισε την Κουκλάκη Ελένη του Ο.Α. Χανίων με 61 61.  Στον άλλο ημιτελικό της κατηγορία η Μαθιουδάκη του Ο.Α. Σούδας κέρδισε την Κώστα Στεφανία του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με 61 61. Στον τελικό η Βογιατζοπούλου Χριστίνα κέρδισε την Μαθιουδάκη με 64 75.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook