Τα βλέμματα τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο θα στρέψουν από την Τρίτη οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη.

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα επανάφερε τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της κρητικής ομάδας που θέλει ανάλογη συνέχεια κόντρα στον Ατρόμητο που βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη όπως φάνηκε και στο ματς με την Ξάνθη αλλά παραμένει πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος ειδικά μέσα στην έδρα του.

Το θετικό για τον Καραγεωργίου είναι ότι εν όψει Ατρομήτου θα έχει δύο επιπλέον λύσεις στη διάθεση του καθώς θα επιστρέψουν οι τιμωρημένοι Τζούνιορ και Γιοβάνοβιτς αλλά στον αντίποδα θα λείψει ο Σαρρής που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα μεταγραφικά η αναζήτηση ενός μέσου με δημιουργικές ικανότητες μετά τον τραυματισμό του Ρομάνο συνεχίζεται και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει κάποιο ταξίδι για να παρακολουθήσει από κοντά άνθρωπος του Εργοτέλη έναν από τους πολλούς παίκτες που έχουν προταθεί και έχουν ξεχωρίσει.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Εργοτέλης έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Σέρζ Ντιέ με τον οποίο βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία και το θέμα του παραμένει πάντα ζεστό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook