Η ισπανική Volta Motorbikes, πρόσφατα δήλωσε ότι οι ηλεκτρικές της μοτοσικλέτες όπως το μοντέλο BCN, είναι έτοιμες και θα βγουν στην παραγωγή στα μέσα του 2012.

Το πρώτο δημιούργημα της Volta Motorbikes που είναι η BCN, παρουσιάστηκε και στην EICMA στο Μιλάνο, ενώ αρχικά η παραγωγή της θα αφορά αυστηρά στον ευρωπαϊκό χώρο, ξεκινώντας φυσικά από την Ισπανία.

\"\" \"\"

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι η αυτονομία της θα φτάνει τα 70 χιλιόμετρα, ενώ η μπαταρία τεχνολογίας λιθίου και πολυμερών στοιχείων, θα κρατά έως και το 80% της αρχικής της απόδοσης ακόμη και μετά από 1.500 πλήρη φορτίσεις. Μέγεθος που σύμφωνα με την εταιρεία αντιστοιχεί σε περίπου 5 χρόνια καθημερινών φορτίσεων.

\"\"

Η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 56 χ.α.ω. και η BCN θα παράγεται σε τρεις τύπους: Sport, City και My Volta, με τις διαφορές να είναι αποκλειστικά στιλιστικές και όχι μηχανικές.

\"\"

Στον πρακτικό τομέα, αφού δεν υπάρχει ντεπόζιτο βενζίνης, ο χώρος αυτός θα είναι διαθέσιμος για την τοποθέτηση ενός κανονικού μεγέθους κράνους (όπως και στο Aprilia Mana), ενώ η τιμή της θα ξεκινά από τα 7.000 ευρώ.
\"\"

(mototriti.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook