Την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (4/12) με τον Φωκικό, με την προπόνηση να πραγματοποιείται στο… γειτονικό από το Μάλεμε, γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Από αυτήν απουσίαζαν ο τραυματίας Σωτήρης Παπαζούδης, ο κλινήρης Αντώνης Μανουσάκης και ο Βαγγέλης Μπελεβέτης, που ήταν στην μοναδά στην οποία υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Παπαζούδης μάλιστα δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του, Τίμο Καβακά, για το παιχνίδι με τον Φωκικό, αλλά και γι’ αυτό με τον Ηρακλή στα Ψαχνά.

1-1 με Επισκοπή οι Νέοι

Η ομάδα Νέων του Πλατανιά, που θα πληροφορήθηκε ότι το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους και θα βρίσκεται στον 1ο, σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Οι «μικροί» του Νίκου Πασβάντη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Επισκοπή στο «Θ. Βαρδινογιάννης», ισοφαρίζοντας στο 30’ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πουλάκη.

Πέρα από τον 20χρονο μέσο από την επαγγελματική ομάδα αγωνίστηκαν και οι Γκολέμης, Τσικνίδης, Μπινιχάκης και Σκούρτης.

Η σύνθεση της Κ-19 του Πλατανιά ήταν: Γκολέμης (30’ Κοκκαλάς), Μαυρεδάκης (60’ Μαγαράκης), Παπαχρήστος (55’ Πατρικάκης), Τσικνίδης, Μιχαήλ (60’ Ντακάκης), Κονονένκο (60’ Κωστόπουλος), Πουλάκης (60’ Ροκάκης), Ντούπης (50’ Βαγιωνάκης), Μπινιχάκης, Περδικάκης (60’ Λέττας), Σκούρτης.

Την Τετάρτη (30/11) στο Μάλεμε υπάρχει φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την ομάδα Νέων στις 15.00.


Λευτέρης Αντωνακάκης


 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook