Νικητής σε ένα ακόμα παιχνίδι, το πέμπτο συνεχόμενο, αναδείχτηκε ο Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο της πρώτης φάσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή τη φορά, θύμα της χανιώτικης ομάδας έπεσε ο Τρίτωνας, τον οποίο κέρδισε με σκορ 12-5 στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (13/2) το απόγευμα στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου.

Ο Ν.Ο.Χ. ANEK LINES ξεκίνησε τον αγώνα προηγούμενος με 3 τέρματα μετά το τέλος της α’ περιόδου αλλά ουσιαστικά, τις βάσεις για τη νίκη, τις έθεσε στο τρίτο 8λεπτο οπότε και το 3-6 μετατράπηκε σε 3-10 υπέρ του. Στο τέταρτο και τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, το συγκρότημα του Νίκου Βλαζάκη έριξε τις στροφές του με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό σκορ 12-5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τέρματα του Ν.Ο.Χ. σημείωσαν 9 διαφορετικοί παίκτες από τους 15 που αποτέλεσαν την αποστολή, στην οποία τελικά συμμετείχε ο νεαρός Λειψάκης που πήρε τη θέση του Λαγωνικάκη μιας και αναγκάστηκε να παραμείνει στα Χανιά λόγω ίωσης.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Φράγκος με 3 γκολ, 2 σημείωσε ο Μπαριωτάκης και από 1 οι Βιζυράκης, Κωνσταντουδάκης, Λάππας, Μουστεράκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σολανάκης και Χαριτάκης.
Τα 8λεπτα: 0-3, 3-3, 0-4, 2-2

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook