Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε τα 40 παιδιά που επιλέχθηκαν από τις 12.000 αιτήσεις που δέχτηκε το show μαγειρικής, μαζί με τους chef Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο με ένα θερμό χειροκρότημα.

"Είστε οι 40 καλύτεροι μικροί μάγειρες από τους 12.000 που έκαναν αίτηση για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό.'Εχετε έρθει εδώ για να μαγειρέψετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνει αυτό πραγματικότητα."

Τα δέκα πρώτα παιδιά μπήκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χασάπικο που έχει στηθεί στο στούντιο και διάλεξαν το είδος κρέατος που επιθυμούσαν για να το μαγειρέψουν και να το παρουσιάσουν όσο καλύτερα μπορούσαν στους κριτές.

Δείτε το καλωσόρισμα των μικρών μαγείρων:

Κάποιοι απο αυτούς δεν συνέχισαν...δείτε πως το αντιμετώπισαν:

Εκείνοι όμως που έκλεψαν την παράσταση με τις παρατηρήσεις και τις αντιδράσεις τους την ώρα του μαγειρέματος ήταν η μικρότερης ηλικίας συμμετέχοντες...

Απολαύστε τους να φτιάχνουν το αγαπημένο τους φαγητό:


Τα παιδικά χαμόγελα επικράτησαν στο prime time


Από νωρίς το MEGA, σε μια μέρα που δεν είχε ζωντανό πρόγραμμα έδειξε τη δυναμική του. Η "Ζωή της Άλλης" εκτοξεύθηκε στο 42,6%, ενώ η πρεμιέρα του "Junior masterchef" έκλεισε με ποσοστό 34%. Στον ΑΝΤ1, το "Πλάκα Κάνεις" δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 14,8%! Αργότερα, ο αγώνας του Europa League ανέβασε την τηλεθέαση στο 31,7%(zappit)