Μαζί με τον ανήλικο γιο της διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης μια 31χρονη μητέρα! Ακόμη και το 16χρονο αγόρι είχε πάνω του τρεις μικρές συσκευασίες με χασίς όταν συνελήφθησαν και οι δυο από τον «αγοραστή» που ήταν αστυνομικός!

 Οι αστυνομικοί του τμήματος Πολυγύρου που είχαν πληροφορίες για την παράνομη δράση μητέρας και γιου, τους έστησαν παγίδα στην περιοχή της Μενεμένης όπου ένας αστυνομικός εμφανίσθηκε ως αγοραστής για τρία κιλά χασίς, έναντι 10.000 ευρώ! Όταν η 31χρονη μάνα εμφάνισε πέντε δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 373 γραμμαρίων, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. της πέρασαν χειροπέδες όπως και στον 16χρονο γιο της.

Μια ολόκληρη φυτεία με χασισόδεντρα υδροπονικής καλλιέργειας καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του στον Καρτεράδο Θήρας ένας 38χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Συνολικά κατασχέθηκαν 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 ως 65 εκατοστά, 235,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4,3 γραμμάρια κατεργασμένης και τα εξαρτήματα για την υδροπονική καλλιέργεια, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Με δυο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 189,1 γραμμαρίων και μια χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,8 γραμμαρίων, συνελήφθη από περιπολία αστυνομικών του τμήματος Πάρου ένας 34χρονος Έλληνας ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Με μικροποσότητα χασίς συνελήφθη ένας 50χρονος στην Μυτιλήνη, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του. Όμως, στο αγρόκτημά του στην περιοχή Σανατόριο της Αγιάσου, βρέθηκε και μια νάιλον σακούλα με «φούντα» βάρους 115,5 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook