Την ακύρωση του γάμου του με την Κιμ Καρντάσιαν και όχι διαζύγιο ζητά ο πρώην της, Κρις Χάμφρις, σε αίτηση που έκανε την Τετάρτη. Ο 26χρονος αθλητής επικαλείται \”απάτη\” ως τον λόγο που τελείωσε ο γάμος τους μετά από 72 μόλις ημέρες.

Παρότι το ζευγάρι είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και δεν είχε αποκτήσει παιδιά, ο παίκτης του NBA ενδέχεται να ξεκινήσει νομική διαμάχη με την reality starlet, η οποία έκανε αίτηση διαζυγίου την τελευταία ημέρα του Οκτώβρη.

\”Υπάρχει ξεκάθαρη διαμάχη όταν ο ένας σύντροφος ζητά διαζύγιο, ενώ ο άλλος ακύρωση\”, δήλωσε ο δικηγόρος Σκοτ Γουέστον, που δεν έχει σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση. \”Ο δικαστής θα πρέπει να αποφασίσει τι από τα δύο θα συμβεί, κάτι το ο οποίο απαιτεί αρκετούς μήνες\”.

Άτομο από το περιβάλλο της Καρντάσιαν υποστηρίζει ότι η διαμάχη μπορεί να αποφευχθεί. \”Εκείνη πάντα ήθελε ακύρωση, όμως οι δικηγόροι της υποστήριζαν το διαζύγιο, οπότε είναι χαρούμενη που τώρα συμφωνούν και οι δύο πλευρές\”.

Το μόνο στο οποίο πάντως συμφωνούν οι αιτήσεις που έκαναν οι δύο πρώην σύντροφοι είναι η ημερομηνία χωρισμού, που ορίζεται στις 31 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook