Ένα μήνα μετά τη μετάβαση του στη ορθοπεδική κλινική της Χαϊδελβέργης, εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος που είχε στην Αθήνα, ο γνωστός κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός αισθάνεται καλύτερα και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Περιστοιχισμένος από πολλούς και καλούς του φίλους στη Γερμανία που δεν τον λησμονούν και ταξιδεύουν ακόμη και από την Ελλάδα για να τον δουν, ο αγαπητός Μανώλης έκανε χθες την πρώτη του βόλτα έξω στο χώρο έξω από την κλινική, φορώντας στην καρδιά το σήμα του Θρύλου: της ομάδας που αγαπά, της ομάδας που του δίνει φτερά για να συνεχίσει ακούραστος τη δουλειά που απαιτείται για την επάνοδο του στην Ελλάδα:

“Είμαι πολύ καλά” δήλωσε ο Μανώλης Κονταρός στο olympiacos24.gr και πρόσθεσε: “δε μπορούσα να βγω έξω και να μη φοράω τη στολή του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουν πια ομάδα υποστηρίζω από μικρό παιδί. Χθες μάλιστα ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα από τη νίκη και χάρηκα με το φοβερό γκολ του Φουστέρ”.

Ο Μανώλης Κονταρός, αν και μακριά από την Ελλάδα δε χάνει την επαφή του με τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε με ιδιαίτερα λόγια για τη σχέση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη:
“Βλέπω όλα τα ματς της ομάδας και ενημερώνομαι καθημερινά. Μιλώ και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχω ξαναπεί και στο παρελθόν και το λέω για άλλη μια φορά ότι ο Βαγγέλης είναι αδερφός μου. Όταν λοιπόν έχεις τον αδελφό σου στο τιμόνι της αγαπημένης σου ομάδας, δε μπορεί να μην είσαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Ο Βαγγέλης κοιμάται και ξυπνάει έχοντας στο λογισμό του τον Ολυμπιακό, γι’αυτό και η ομάδα βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του τίτλου. Και για μένα το αξίζει. Αξίζει τη χαρά αυτή ο κόσμος του Ολυμπιακού και αξίζει και ο Βαγγέλης να κατακτήσει την κορυφή με την ομάδα της καρδιάς του”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook