“Πρώτη και τελευταία φορά που θα μιλήσω για τον χωρισμό”. Έτσι είπε η Έλενα Παπαρίζου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για αποκλειστικά το περιοδικό Nitro.

Διάβασε απόσπασμα από τη συνέντευξη...

Η Έλενα Παπαρίζου αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να μιλήσει - για πρώτη και τελευταία φορά - για το χωρισμό της από τον Τόνυ Μαυρίδη και δε διστάζει να αποκαλύψει πως έφτασε κοντά στο να μη θέλει πια να ζει.

http://www.pkool.gr/wp-content/uploads/2011/12/5168am.jpg«Φτάσαμε στο σημείο που έπρεπε να τελειώσει, at the end of the road. Ούτε πρόκειται να σου απαντήσω στο ποιος τράβηξε τη σκανδάλη. Τι διαφορά έχει αν το έληξα εγώ ή ο Τόνυ; Στην τελική, οι μόνοι που ξέρουν τι συνέβη είναι εγώ κι εκείνος. Κανένας άλλος. Και δε με ενδιαφέρει τι γράφεται και τι ακούγεται. Εγώ για τον Τόνυ δεν πρόκειται ποτέ να πω κακό λόγο. Κανείς δε θα ακούσει κακή κουβέντα για εκείνον από εμένα. Ήταν ο άνθρωπός μου και θα τον στηρίξω. Είχαμε δώδεκα χρόνια δικά μας, τον αγαπούσα πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και θα τον αγαπάω για όλα όσα ήταν όσο ήμασταν μαζί», λέει στο περιοδικό «Nitro» η Έλενα.

Μάλιστα δεν κρύβει ότι για ένα διάστημα ένιωθε πως δε θέλει πια να ζήσει: «Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένα διάστημα, πριν φύγω για τη Σουηδία, που ξυπνούσα αργά το απόγευμα και έλεγα: “Δεν υπάρχει λόγος να ζήσω”. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα αυτό. Γι’ αυτό μου τη σβούριξε, έκανα στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών κι έφυγα. Αφού πρώτα τακτοποίησα ό,τι υποχρεώσεις είχα, τσέκαρα ότι δεν παραμελώ κάποιον και είπα σε αυτούς που συνεργάζομαι: “Τώρα θέλω να μείνω μόνη μου”. Μάλιστα, όσο ήμουν στην Σουηδία πήγα και σε ψυχολόγο κι αυτό με βοήθησε πολύ. Το είχα κάνει και στην Ελλάδα, μετά το θάνατο του πατέρα μου. Είναι απλώς διαφορετικό να μιλάς για τα συναισθήματά σου στην μητρική σου γλώσσα. Μου είπε ότι “τα θέλω και τα πρέπει είναι ωραία μόνο όταν είναι δικά μας”. Γιατί στο τέλος της μέρας σου εσύ πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις σου και όχι οι άλλοι για σένα. Κάτι που πολλές φορές είχα κάνει, επειδή ήθελα να ικανοποιώ τον άλλον».

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως έπρεπε να έχει χωρίσει νωρίτερα, η γνωστή τραγουδίστρια απαντά: «Όχι, γιατί δεν ήμουν έτοιμη να γίνει πιο νωρίς. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Οι άνθρωποι αλλάζουν κάθε μέρα. Κάτι που ξέρω καλά, γιατί κι εγώ έχω αλλάξει από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Έχω αναθεωρήσει τη ζωή μου, έχω βάλει άλλες προτεραιότητες».

http://www.pkool.gr/wp-content/uploads/2011/12/4606.jpg

Όσο για το αν την ενόχλησε που είδε τον πρώην της σύντροφο να βγαίνει τόσο σύντομα με κάποια άλλη, η Έλενα απαντά: «Είτε τώρα είτε λίγο αργότερα, κάποια στιγμή αυτό θα συνέβαινε. Και αν κάτι με είχε ενοχλήσει, θα του το είχα πει προσωπικά. Εντάξει, έπρεπε να προσέχει κι αυτός κι αυτή. Αν και, από ό,τι ξέρω, απλώς έτυχε να είναι παρόντες παπαράτσι. Δε βρέθηκε επίτηδες εκεί. Αλλά, να σου πω κάτι, και τι έγινε; Έκαναν κάτι κακό; Και να βγήκαν και να χαμουρεύτηκαν και να έκαναν σεξ, ποιον πείραξαν; Υπάρχει πιο ανθρώπινο πράγμα από το να θέλει να κάνει σεξ ο άνθρωπος;»