Ένταση έχει δημιουργήσει στις σχέσεις του Πακιστάν με την Ινδία η δημοσίευση της φωτογραφίας διάσημης Πακιστανής ηθοποιού, η οποία σε γυμνή φωτογράφιση περιοδικού έφερε τα αρχικά των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών στο μπράτσο της.

Το Ισλαμαμπάντ επικαλείται εκπρόσωπο της ηθοποιού, ο οποίος διαψεύδει το περιστατικό, όμως το περιοδικό εμμένει.

«Έχουμε ένα βίντεο με τη φωτογράφιση, αλλά και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου η δεσποινίς Βίνα Μαλίκ δηλώνει ενθουσιασμένη με τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο» δήλωσε ο διευθυντής του περιοδικού Νοσίν Αμπάς.

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι η ιδέα να βάλει στο μπράτσο της τα αρχικά «ISI» ήταν δική του και η ηθοποιός πρότεινε να είναι και με κεφαλαία γράμματα.

http://images.mirror.co.uk/upl/m4/dec2011/1/1/veena-malik-bares-it-all-for-fhm-pic-www-fhmindia-com-fhm-india-december-2011-issue-207755594.jpgΌπως υπενθυμίζει το BBC, δεν είναι η πρώτη φορά που οι πακιστανικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αφού ακόμα και οι ΗΠΑ έχουν κατηγορήσει την ISI ότι στηρίζει Πακιστανούς αντάρτες σε επιθέσεις τους κατά αμερικανικών στόχων.

Η κυβέρνηση του Πακιστάν είχε τότε αρνηθεί  κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη.

Αλλά και η ηθοποιός έχει προκαλέσει εντάσεις στο παρελθόν, όπως με την εμφάνισή της σε ινδικό ριάλιτι το 2010, αλλά και τα σχόλια που κατά καιρούς κάνει για τους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας της.