Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού, το πρωί του Σαββάτου ήταν ο Μάριος Αθανασίου. Ο γείτονάς της (μένουν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στο Μαρούσι) μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τον 6χρονο γιο του.

«Δεν αισθάνομαι πολύ καλά όταν βλέπω τον εαυτό μου» δήλωσε με αφορμή τα πλάνα από τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί. Την ίδια στιγμή θεωρείται περιζήτητος εργένης: «Εντάξει , καλά (τα πάω με τις γυναίκες). Άσχημα δεν είμαστε».

Για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του και τις ευθύνες για τους χωρισμούς του, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα. Υπάρχουν σχέσεις που έχω κάνει λάθος εγώ, μπορεί να έχει κάνει λάθος ο άλλος. Έχω ένα θέμα… δεν μπορώ να πω ότι βαριέμαι αλλά οι κύκλοι κλείνουν λίγο γρήγορα. Έχει να κάνει και με συναισθηματική αδυναμία δική μου […] Υπάρχουν κάποιες γραμμές και κάποια όρια που δεν τα περνάω εύκολα. Όρια δικού μου συναισθηματικού βηματισμού. Φοβάμαι να πάω παρακάτω»

Ακόμη, δήλωσε πιστός στις σχέσεις του επειδή: «Δεν μπορώ να απιστήσω επειδή δεν ένιωσα την ανάγκη να το κάνω […] Από τη στιγμή που είσαι νέος και έχεις μια σχέση και βρεις κάτι άλλο που θες περισσότερο να είσαι εκεί γιατί να μην το κάνεις;» ενώ πρόσθεσε: «Έχω ενθουσιασμό όταν ξεκινάω μια σχέση. Η δυσκολία με ιντριγκάρει».

Σχετικά, με τη μητέρα του γιου του, Μαρία Σολωμού, ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε: «Πέραν από τον ερωτισμό, αυτό που μου άρεσε περισσότερο στη Μαρία Σολωμού είναι ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι δεν ήταν σε πρώτο πλάνο. Και αυτό με γοήτευσε. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρύβονται». Επίσης, για την ημέρα που του ανακοίνωσε τον ερχομό του παιδιού τους, θυμήθηκε: «Πρώτα έχει ένα blackout, κάποια δευτερόλεπτα που είναι νεκρά. Είχε κάποια δευτερόλεπτα κενού και μετά είχε χαρά. Δεν ήμασταν στο στάδιο που το περιμέναμε […] Δεν το έκανα κατόπιν σκέψης. Απλά βλέπω πως είναι η κατάσταση εκείνη την ώρα […] Το οικονομικό δεν το σκέφτομαι ποτέ. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα λεφτά δεν είναι άπειρα. Ούτως ή άλλως αν δεν τα δώσεις στο παιδί, θα τα ξοδέψεις εσύ» ενώ τόνισε: «Είμαι συνειδητά κατά του γάμου. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο».

(yupi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook