Την ήττα με 1-2 γνώρισε για την 2η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Football League 2 o Ρούβας στη Γέργερη από τον Πανηλειακό.

Το συγκρότημα του Μύρωνα Σηφάκη στην παρθενική του εμφάνιση στα επαγγελματικά πρωταθλήματα (είχε ρεπό την πρώτη αγωνιστική), δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του κόντρα σε έναν έμπειρο αντίπαλο που γνωρίζει καλά την συγκεκριμένη κατηγορία.

O Πανηλειακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και με δύο τέρματα του Θωνιάτη στο 25΄ και το 37΄ κατάφερε να πάρει σημαντικό προβάδισμα στο σκορ με την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κολόκα όμως ο Ρούβας παρά το γεγονός ότι ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 1-2 στο 83΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περογαμβράκη.

Ρούβας : Καλομοίρης, Μασαούτης (60΄ Μαραγκάκης), Κωνσταντάρας, Καραγιαννίδης, Κατσαπελίδης, Σταθόγλου, Πλουσής (60΄ Γιαννακάκης), Ταχματζίδης, Ρηγάκης (80’ Μπελίτσας), Περογαμβράκης, Φουκαράκης.

Πανηλειακός : Μανωλόπουλος, Ακπαρίδης, Γήττας (79΄Μπράβος), Θωνιάτης, Κολόκας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης (92΄Κάλφας), Λώττας (67΄ Σωτηρόπουλος), Μανιάτης, Ταφαρλής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook