Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Συροκάκη ο Μινώταυρος κατάφερε να αποσπάσει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Χερσονήσου που θα του χρειαστεί στη συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Χερσόνησος ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς στο 20΄ με τον Βλάχο για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 29΄ με τον Βακαλουνάκη να βρίσκεται απέναντι από τον Βασιλόπουλο και το σουτ να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της Χερσονήσου και στη συνέχεια η μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 34΄ ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους όταν μετά από φαουλ του Βλάχου ο Πατεράκης έκανε κακό υπολογισμό και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συροκάκη.

Στο 35΄ ο Συροκάκης κράτησε το 1-0 σε σουτ του Καπετανάκη , ενώ στο 62΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με δυνατό σουτ του Ψαράκη μέσα από την περιοχή.

Η Χερσόνησος πάντως είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν στον 75΄ η Χερσόνησος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τεπετού από τον Περράκη. Ο Κίτσας ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Συροκάκης έπεσε στη σωστή γωνία και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Χερσόνησος : Βασιλακόπουλος, Σωμαράκης, Αριστεινίδης Π., Κουτσάκης, Περάκης, Πατελής, Ανωγιαννάκης (65 Δεληθωμαϊδης), Βλάχος (76 Βασιλείου), Κίτσας, Τεπετός, Καπετανάκης.

Μινώταυρος : Συροκάκης, Γαλανάκης, Κουνέτας, Πατεράκης, Γκούντελος (85 Καλαϊτζάκης), Βακαλουνάκης, Ψαράκης, Καράκης, Δημούσης (60 Καβρουλάκης), Τζαγκαράκης, Νταγκουνάκης (67 Κοκολάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook