Η πακιστανικής καταγωγής ηθοποιός, Veena Malik, πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του ανδρικού περιοδικού FHM της Ινδίας, ζητώντας αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η διάσημη ηθοποιός αρνείται ότι πόζαρε γυμνή για το περιοδικό και κατηγορεί τη διοίκησή του ότι έδωσε άδεια να δημοσιευτούν παραποιημένες φωτογραφίες.

Το τεύχος του Δεκεμβρίου που τη δείχνει να ποζάρει γυμνή, καλύπτοντας με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία του σώματός της έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στη συντηρητική, μουσουλμανική κοινωνία της πατρίδας της!

Ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες δεν είναι οι αυθεντικές. Ο ίδιος ενημέρωσε τη διοίκηση του περιοδικού ότι επρόκειτο να καταθέσει μήνυση στο δικαστήριο της Βομβάης, απαιτώντας να αποσυρθούν από τα περίπτερα όλα τα αντίτυπα.

\"\"

«Εξαπατήθηκε, οι φωτογραφίες αλλοιώθηκαν. Η πελάτισσά μου δεν πόζαρε ποτέ με τον τρόπο που παρουσιάζεται» είπε ο ίδιος, αμφισβητώντας τους ισχυρισμούς των υπευθύνων του περιοδικού ότι υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές.

Ο εκδότης του FHM India, Kabeer Sharma, επιμένει ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, όμως πρόσθεσε ότι ύστερα από σύσκεψη με το νομικό τμήμα του περιοδικού αποφάσισαν να μη δώσουν στη δημοσιότητα το εν λόγω βίντεο, ακριβώς λόγω… του περιεχομένου του!

Η Veena Malik έγινε γνωστή ως σταρ ταινιών «Lollywood», δηλαδή που έχουν γυριστεί στη Lahore, ενώ έγινε περισσότερο διάσημη με τη συμμετοχή της στο Big Boss 4, την ινδική εκδοχή του Big Brother.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook