Η Audi σκοπεύει να εισάγει μια νέα σχεδιαστική φιλοσοφία για τα μοντέλα της, η οποία θα διαφοροποιείται στις τρεις κατηγορίες οχημάτων (sedan/station wagon, crossover και sports car).

Η Audi έχει δεχθεί κριτική για το γεγονός πως όλα τα μοντέλα της μοιάζουν. Αυτό, όμως, πρόκειται να αλλάξει, όπως δήλωσε και σε μία πρόσφατη εκδήλωση ο διευθυντής σχεδίασης της εταιρείας, ο κος Stefan Sielaff. Ο τελευταίος επιβεβαίωσε πως η Audi εξελίσσει μια νέα αισθητική λογική, η οποία θα διαφοροποιείται ανάλογα με την κλάση του κάθε οχήματος.

Δηλαδή, θα υπάρχουν τρεις άξονες σχεδίασης για τις αντίστοιχες κατηγορίες (sedan/station wagon, crossover και sports car). Τα επιμέρους χαρακτηριστικά θα είναι κοινά μόνο για τα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας. Για παράδειγμα, τα sedan θα διαθέτουν μια επικλινή μάσκα, ενώ στα crossover θα είναι περισσότερο κάθετη, αυτό, βέβαια, δε συνιστά μεγάλη διαφορά, οπότε περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι θα «σκαρφιστούν» οι άνθρωποι της Audi. Τέλος, τα μελλοντικά e-tron μοντέλα ενδεχομένως να διαθέτουν εμφάνιση κατά παραγγελία, ώστε να ξεχωρίζουν από τα «συμβατικά» μοντέλα.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook