Με δύο αλλαγές στην τελική 20αδα που επέλεξε για το ματς θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση της Τετάρτης (7μ.μ Novasports 1) που θα γίνει στο Καυτατζόγλειο απέναντι στην Δόξα Δράμας για την εξ΄αναβολής δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο 53χρονος τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μπουλούτ και Κάλαϊτζιτς περισσότερο για να τους ξεκουράσει αφού είναι δύο παίκτες που έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας. Ο Τούρκος αμυντικός του ΟΦΗ έχει παράλληλα και κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο για αυτό θα μείνει στο Ηράκλειο να ακολουθήσει θεραπεία ώστε να είναι έτοιμος στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ ο Αναστόπουλος θέλει να έχει φρέσκο και τον Σέρβο μέσο του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη το βράδυ στις 9.20 με απευθείας πτήση από το Ηράκλειο έγινε στις 4.30 το απόγευμα στο ΒΑΚ και μετά το τέλος αυτής ο προπονητής του ΟΦΗ ανακοίνωσε την 20αδα για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας.

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν λοιπόν οι : Κάρολ, Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Μονιάκης, Γεωργίου, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Βερόν, Ζόρντι Λόπεθ, Μποντόρ, Σουμπίνιο, Κατάϊ, Ζορμπάς, Ουκάρ, Παπουλής, Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ, Μάντζιος και Καμπάνταης.

Σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή με τον Αστέρα Τρίπολης λοιπόν δύο θα είναι οι αλλαγές στην 20αδα του Αναστόπουλου με τους Μπουλούτ και Κάλαϊτζιτς να μένουν εκτός και τους Μονιάκη και Κατάϊ να παίρνουν τις θέσεις τους. Για τον Μονιάκη αυτή είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή του ΟΦΗ από τότε που επέστρεψε στην κρητική ομάδα .

Εκτός αποστολής πέρα από τους Κάλαϊτζιτς και Μπουλούτ έμειναν και οι Μπούρμπος, Πίτσος, Σαχσανίδης, Χαριτωνίδης, Νύκταρης και ο τραυματίας Ζαχαράκης.

Η πιθανή ενδεκάδα

Σε ότι έχει να κάνει με την αρχική ενδεκάδα για το ματς με την Δόξα Δράμας αυτή αναμένεται να έχει δύο με τρεις αλλαγές. Οι δύο είναι αναγκαστικές από την στιγμή που δεν θα παίξουν οι Μπουλούτ και Κάλαϊτζιτς ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Χόρχε Λόπεθ σε ρόλο οργανωτή αντί του Σουμπίνιο προκειμένου ο Βραζιλιάνος να πάρει ανάσες.

Σε διάταξη 4-2-3-1 ένα πιθανό σχήμα για τον ΟΦΗ κόντρα στην Δόξα Δράμας είναι αυτό με τους Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Βάντο και στα στόπερ του Γεωργίου και Ταυλαρίδη. Στην μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Βερόν με τον Ζόρντι Λόπεθ , έχοντας λίγο πιο μπροστά τους τον Σουμπίνιο η τον Χόρχε Λόπεθ σε ρόλο οργανωτή ενώ η τριάδα της επίθεσης δεν θα αλλάξει με τον Σίσιτς στο δεξί άκρο , τον Παπουλή στο αριστερό και τον Μάντζιο στην κορυφή της επίθεσης.
Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης είναι ο Ντίτσος από τον Σύνδεσμο Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook