Ιδιαίτερα κομψή και αδυνατισμένη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Νίνα Λοτσάρη έναν μόλις μήνα μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για την γυναικεία σεξουαλικότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η ηθοποιός αποκάλυψε το πώς ένιωθε:: «Δεν ξέρω αν είμαι τυχερή σε αυτό, αλλά ο άνδρας μου ακόμα και στην εγκυμοσύνη με κυνηγάει! (…) Δεν με έκανε να νιώσω ούτε στιγμή ότι έχω αλλάξει, ότι έχω παραμορφωθεί, και ότι δεν είμαι θελκτική στα μάτια του. Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες για να με κάνει να νιώσω καλύτερα, αλλά, αν το έκανε, τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί δεν το ένιωσα στιγμή!».

Όσο για το ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου και πως μπορεί μια γυναίκα να κρατήσει ζωντανή τη φλόγα του έρωτα, η Νίνα Λοτσάρη ήταν ξεκάθαρη: «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κρατάει έναν έρωτα τελικά. Έχω ανακαλύψει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά συνταγή. Αν δεν μπει δημοκρατία στον έρωτα, τότε ίσως επιβιώσει. Αν μπει, τελείωσε! Εννοώ ότι τα πράγματα στον έρωτα είναι δικτατορικά. Είναι κτήμα σου ο άλλος. Δεν ανήκει σε κανέναν άλλο».

\"http://static.myworld.gr/assets/media/Top/November%2011/skordalis_lotsari_386_101068.jpg\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook