Σε ένα ματς όπου είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν Ηράκλειο και Χανιά έμειναν στο 1-1 σε αναμέτρηση για το Ενωσιακό πρωτάθλημα στην κατηγορία των Παίδων.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Μαρτινέγκο σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή όμως αυτό δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα των Χανίων ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με ένα γκολ από τα αποδυτήρια που σημείωσε στο 2΄ όταν μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Καραντωνάκη αυτός σέντραρε και ο Χατζόπουλος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Ηρακλείου πάντως έδειξε να αφυπνίζεται άμεσα από το γρήγορο γκολ των Χανίων και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 26΄με την κεφαλιά του Κρεμασμένου να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουράκη. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 για την ομάδα του Ηρακλείου όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολάου ο Πηρουνάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Ηράκλειο πίεσε για να κάνει το 2-1 και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 46΄και στο 49΄ με τους Λυδάκη και Λεμονιά. Τα Χανιά απάντησα στις ευκαιρίες του Ηρακλείου στο 54΄ όταν η κεφαλιά του Στεφανάκη μετά την σέντρα του Ξηράκη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Οι ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν στο 62΄ υπέρ του Ηρακλείου καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση ο Χατζόπουλος. Η ομάδα των Χανίων έμεινε με δέκα παίκτες και αυτό έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να πιέσουν ακόμη περισσότερο για να πάρουν τη νίκη αλλά ο Κουράκης με εξαιρετικές επεμβάσεις στο 65΄, το 73΄ και το 74΄ κράτησε το 1-1 για την ομάδα του που στο τέλος θα μπορούσε να είχε φτάσει σε μια μεγάλη νίκη αν το φάουλ του Κοκκινάκη δεν κατέληγε στο δοκάρι της εστίας του Παπαδάκη.

Ε.Π.Σ. Ηρακλείου (Θοδωρής Μαρταβατζής): Παπαδάκης, Τσατσάκης, Κώτης (41\’ Παναγιώτου), Χατζάκης, Αναγνωστάκης, Πηρουνάκης, Νικολάου (78\’ Κισσανδράκης), Επιτροπάκης, Λεμονιάς, Κρεμασμένος, Λυδάκης.

Ε.Π.Σ. Χανίων (Γιάννης Μηνάς-Βαγγέλης Πρόκος): Κουράκης, Λιάσκας, Σκευοφύλαξ, Ιερωνυμάκης (53\’ Κοκκινάκης), Πάτας, Στεφανίδης, Σκουλουδάκης (63\’ Τατάροβ), Ξηράκης, Χατζόπουλος, Κοντορινάκης, Καραντωνάκης (71\’ Καλανδράνης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook