Έντονη είναι η κινητοποίηση των ανθρώπων του Πλατανιά από τώρα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι \”ερυθρόλευκοι\” ήρθαν σε συμφωνία με τον Στέλιο Μαραγκό, ο οποίος θα αποτελέσει το πρώτο απόκτημα της νέας χρονιάς.
Ο 23χρονος αμυντικός μέσος βρέθηκε την Τετάρτη στα Χανιά, όπου είχε την πρώτη του γνωριμία με τη νέα του ομάδα αλλά ακόμα δεν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το θέμα να είναι τυπικό.
Ο Μαραγκός είχε πέρσι 16 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της Δόξας Δράμας στη Football League και το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει για την μετακίνησή του στην Καβάλα. Ο υποβιβασμός των \”Αργοναυτών\” όμως τον άφησε μοιραία χωρίς ομάδα, παρά την μετέπειτα συμφωνία του με την Παναχαϊκή τελικά κατέληξε στη χανιώτικη ομάδα.
Την ίδια μέρα πήρε μέρος στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Κολυμβαρίου ο Μοχάμεντ Κεϊτά, που θα \”τσεκαριστεί\” από τον Τίμο Καβακά.
Ο 20χρονος μέσος από τη Γουινέα είχε ένα σύντομο πέρασμα από την ομάδα Νέων της ΑΕΚ, όπου είχε 1 συμμετοχή και το επόμενο διάστημα αν πείσει για την αξία του θα αποκτηθεί.

Τέλος ο Παπαχρήστος

Πέρα από τη μεταγραφή του Μαραγκού υπήρξε ωστόσο και αποχώρηση στον Πλατανιά, αφού ο Τάσος Παπαχρήστος, που είχε έρθει στα Χανιά σαν μεγάλο ταλέντο το περασμένο καλοκαίρι, έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την χανιώτικη ΠΑΕ.

Ευχαριστήριο

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ευχαριστεί θερμά το \”Maleme Fitness center\” και τον ιδιοκτήτη του κ. Άγγελο Καραϊσκάκη, οι οποίοι βοήθησαν την ομάδα μας να πραγματοποιήσει τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook