Από νεαρή ηλικία είχαν αναπτύξει έντονη δράση κλοπών δύο 19χρονοι οι οποίοι απασχολώντας ανυποψίαστους πολίτες κατάφερναν και τους αποσπούσαν από χρήματα μέχρι διάφορα αντικείμενα.

Ειδικότερα μετά από σχετικές έρευνες Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε πως οι δύο νεαροί στις εξής πράξεις κλοπής:

Την 03-12-2011 το απόγευμα, στο Ηράκλειο, οι δύο  19χρονοι πλησίασαν 20χρονο  και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν και του πήραν   μία συσκευή  κινητού τηλεφώνου,  αξίας 150 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσότων  8€.

Την  ίδια μέρα  το βράδυ, στο Ηράκλειο, οι νεαροί  πλησίασαν ένα 15χρονο  όπου ξανά με τον ίδιο τρόπο  του πήραν μία συσκευή  κινητού τηλεφώνου, αξίας 240 ευρώ περίπου.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου  την 04-12-2011 ο ένας 19χρονος και την 05-12-2011 ο επίσης 19χρονος συνεργός του, όπου  αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τους παθόντες.

Σε γενόμενη έρευνα στην οικία του 19χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του  15χρονου  αλλά ο νεαρός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ στην κατοχή του άλλου 19χρονου  βρέθηκε και κατασχέθηκε η συσκευή κινητού τηλεφώνου που είχε αφαιρεθεί από τον 20χρονο.

Ο δεύτερος νεαρός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook