Πολλοί ήταν και φέτος οι φίλοι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το Βazaar που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν», δίνοντας έτσι ΕΛΠΙΔΑ στα άρρωστα παιδιά αλλά και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τις οποίες, όπως έχει υποσχεθεί η «ΕΛΠΙΔΑ», θα βοηθήσει με ένα μέρος των εσόδων από κάθε εκδήλωση που διοργανώνει.
\"\"
Από αριστερά: Έφη Έλληνα, Άσπα Γυφτοπούλου, Τζωρτζίνα Έλληνα, Καίτη Βούτσελα, Μπέκη Στραβελάκη, Αλίνα Μινέττα.

Η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί για να ευχηθεί και να ευχαριστήσει όλους όσους για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν με τόση αμεσότητα στο κάλεσμα του Συλλόγου.
\"\"
Aπό αριστερά: Μυρτώ Δανελιάν, Τζωρτζίνα Έλληνα, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Καίτη Βούτσελα, Μπέκυ Στραβελάκη, Ταλίν Σέρκου, Έφη Έλληνα, Αλίνα Μινέττα, Χριστιάννα Καίσαρη, Άσπα Γυφτοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα όμορφα αντικείμενα που προσφέρονταν σε δελεαστικές τιμές στο Βazaar, όλα με τη υπογραφή γνωστών οίκων και δημιουργών, ανάρπαστες έγιναν οι χριστουγεννιάτικες κάρτες, που δημιούργησαν τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και τα T-shirts με την φωτογραφία του Σάκη Ρουβά, του αγγελιοφόρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
\"\"
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Μπέκη Στραβελάκη

\"\"
Αλεξία Βαρδινογιάννη, Βάνα Λαβίδα, Ζέτα Αντσακλή

Στο φετινό Bazaar συμμετείχαν με δικό τους ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο οι εξής: Aster Kin, Cekes and Cookies, Casa, Collezione Imports, Dreamwish, First, Frida, I4D, Jo Malone, Kandarakis, Kessaris, Koko Creations, Le chocolat, Liana Vourakis, Marvelplant, Serkos, Starlights, Venetia Vildiridis, VST, Zerteo, Βογιατζής Πάνος, Μουσείο Μπενάκη, Μπισκότο από Σπίτι, Πάλλη Έλενα, Το Γαϊτανάκι, Χάρης Τσιμόγιαννης.
\"\"
Κρίστυ Χατζηνικολάου

Υπεύθυνες για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ήταν οι κυρίες Καίτη Βούτσελα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Έφη Έλληνα, Αλίνα Μινέττα και Μπέκη Στραβελάκη.
\"\"
\"\"
\"\"

Εκτός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τις κυρίες Ιωάννα Γκελεστάθη, Μελίνα Δασκαλάκη, Έλενα Πάλλη, Άννα Παπαγιάννη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ελένη Σαμαρά Κωνσταντακάτου, Έλλη Τζανετάτου, Χριστίνα Τσατσάκη, Κέττυ Φιλιππίδου και Βίκυ Φιλίππου, το παρών έδωσαν στο Bazaar και οι : Αριέττα και Αλεξία Βαρδινογιάννη, Ζέτα Αντσακλή, Άννα Νταλάρα, Όλγα Κεφαλογιάννη, Δήμητρα Φιλίππου, Άσπα Γυφτοπούλου, Βέτα Τσουκαλά, Λιάνα Βουράκη, Γέλη Αγγελοπούλου, Κρίστυ Χατζηνικολάου, Φανή Σαραντοπούλου, Αλέκα Σεραφειμίδου, Σοφία Χατζηιωάννου, Μαρία Χατζηγιάννη, Νίνα Βλάχου, Μαίρη Αυγερινοπουλου, Έπη Νικολακοπούλου, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Χάρης Τσιμογιάννης, Τάκης Μαυρωτάς, κ.ά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook