Πέρα από την αποβολή του Ζόρντι Λόπεθ η αναμέτρηση της Τετάρτης με την Δόξα Δράμας έφερε και ακόμη ένα πρόβλημα για την κρητική ομάδα που θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή το πόσο σοβαρό είναι.

Ο 26χρονος επιθετικός που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο στο 10΄ του αγώνα με τους «Μαυραετούς» υποβλήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι σε μαγνητική εξέταση η οποία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό. Ο Παπουλής έχει υποστεί ένα ελαφρύ τράβηγμα το οποίο όμως επιβαρύνει ένα άλλο τραύμα που έχει από το χτύπημα που είχε δεχτεί στο φιλικό με τον Εργοτέλη.

Ο τραυματισμός αυτός δεν αποκλείει την συμμετοχή του επιθετικού του ΟΦΗ στο ματς με τον Παναιτωλικό αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή απογευματινή προπόνηση μετά το τέλος της οποίας ο Ν. Αναστόπουλος θα ανακοινώσει και την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει το Σάββατο το πρωί αεροπορικός για την Αθήνα και στη συνέχεια οδικός για το Αγρίνιο.

Ο Παπουλής την Πέμπτη ακολούθησε πάντως ατομικό πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο οποίο έδειξε να μην έχει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο που έχει εντοπιστεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο επιθετικός της κρητικής ομάδας θα κάνει την Παρασκευή διπλή θεραπεία πρωί και απόγευμα και τρέξιμο σε αυξημένους ρυθμούς και αν δεν νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο.

Πέραν του Παπουλή άλλος τραυματίας δεν υπάρχει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό καθώς όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη το απόγευμα με αυτούς που έπαιξαν για 90 λεπτά στο ματς με την Δόξα Δράμας να κάνουν τρέξιμο , ασκήσεις χαλάρωσης και μασάζ και τους υπόλοιπους να εκτελούν ασκήσεις με μπάλα.

Υπενθυμίζεται ότι για την αναμέτρηση του Αγρινίου ο Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Κάλαϊτζιτς και Μπουλούτ που πήραν ανάσες καθώς είχαν αποκλειστεί από την αποστολή με την Δόξα Δράμας για να ξεκουραστούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook